Kultur

Hjerneforskning og ledelse – Neuro Science Leadership

Hvad sker der når vores urhjerner møder ”moderne” ledelse” – taler vi overhovedet samme sprog?

Nogen gange er der bare nogen ting, der virker fantastisk med nogle medarbejdere og helt umuligt med andre medarbejdere. Hvorfor er der så stor forskel? Og hvad har din underbevidsthed som leder med det at gøre?

Vores hjerne kan trænes som en muskel – og ved bevidst træning af hjernen kan vi påvirke vores tanker, følelser og måden vi agerer på.

Hvordan hænger det så sammen med måden vi tænker på som leder eller medarbejder i en organisation? Jo, de tankemønstre, vi hyppigt har, bliver stærkere på godt og ondt.

På seminaret får du svar på:

  • Hvad er Neuro Science Leadership
  • Hvad er de vigtige resultater du kan bruge nu og her
  • Hvad rokker ved og modbeviser dine nuværende grundtro

 Lidt mere om indholdet:

Vi indrømmer det gerne – vi ved ikke nok! Og det gør du heller ikke. Ingen har en opdateret viden på dette område – fordi det flytter sig hver dag. Og sjovt nok er det sådan, at jo mere der forskes, desto mere uvidenhed åbenbares. Forskerne inden for dette felt mener, at de kun lige har taget hul på emnet, og kun kender fragmenter. Men disse er vigtige.

Der er også mange overraskelser – og en del af vores grundtro bliver udfordret gennem Neuro Science. Specielt er det jo spændende for os, der arbejder med ledelse, at se sammenhængen mellem forskning og ledelse. Når videnskaben kobles sammen med ledelse kaldes det i dag for Neuro Science Leadership.

Hvad er Neuro Science Leadership?
Vi vil på dette seminar give dig det, vi selv ved om emnet – og relatere det til ledelse og de metoder og værktøjer, vi bruger i dag. Hvorfor reagerer vi fx så skarpt, når vi får feedback? Det er der eksakt forskning, der kan besvare – og nyt for os var, at det er samme område i hjernen, der bliver påvirket ved negativ såvel som positiv feedback. Måske ikke uventet rammer feedback det samme område, som ved forandringer; nemlig området som ved fysisk smerte. Så tro da pokker at vi reagerer med paraderne oppe og helst er fri.

Kom og få ny viden om dette – og hvorfor meget af det, du allerede gør, virker. Største nyhed er nok ifølge forskerne, at skulle Maslow med nyeste forskning lave teorien om i dag, ville det sociale behov være på første niveau i behovspyramiden.

 

“Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”

Thomas Fahlberg

Udviklingsdirektør, Pascal A/S

DEL

Tilmeld dig seminaret Hjerneforskning og ledelse – Neuro Science Leadership

Vælg dato og sted

Du er velkommen til at tage én eller flere af dine kollegaer med. Det kræver blot, at der oprettes endnu en tilmelding med din kollegas oplysninger.

Hvad fik dig til at tilmelde dig?

Med Intenz Mail modtager du værdifuld viden og bliver inspireret på dine interesser. Du vil modtage Intenz Mail, når vi har et, der rammer det område, du har valgt. Du får også muligheden for at blive inviteret til inspirerende arrangementer.

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com