Passion, performance og resultater

– i den helt rigtige balance

Perspektiv på DiSC

DiSC er et af de mest anerkendte profil-værktøjer og benyttes af ledere, konsulenter og HR-specialister verden over. Med god grund. DiSC er let at anvende og kan bruges i enhver branche – uanset organisationens størrelse.

Med Everything DiSC® får I en fælles referenceramme, så I kan sætte ord på adfærd og præferencer. Det skaber både mulighed for selvindsigt og et godt afsæt for udvikling. På den måde kan I arbejde langt mere målrettet med bl.a. rekruttering, kommunikation, ledelse, salg, motivation, samarbejde og teamudvikling.

DiSC – Intenz tilbyder

Hos Intenz giver vi jer flere muligheder for at inddrage DiSC i ledelses- og organisationsarbejdet. Vi anvender værktøjet Everything DiSC®, der kan tilpasses jeres behov, og som sikrer en god implementering, så I får valuta for pengene.

DiSC-profiler

Står I f.eks. over for at skulle rekruttere nye medarbejdere – eller skal I udvikle ledere eller teams? Så kan I kvalificere jeres indsats med DiSC.

Vi tilbyder en række forskellige profilværktøjer, som I får adgang til online. Herefter udfører I selv analysen og modtager resultaterne med udførlige anvisninger om, hvordan I anvender dem i jeres videre arbejde.

Hvilke DiSC profiler findes der?

Everything DiSC – Work Profile

Everything DiSC Workplace® er et værktøj, der giver dig indsigt i, hvordan du kan forbedre dine relationer til andre. Derfor bruger Everything DiSC Workplace data fra din personlige profil til at give dig en lang række oplysninger om dine prioriteter og præferencer på arbejdspladsen. Du får et unikt indblik i din egen profil og en forståelse for, hvordan du kan blive mere effektiv i dit samarbejde med andre. Samtidig kan viden om dine kollegers DiSC-stile hjælpe dig med at forstå deres prioriteter, og hvordan de måske adskiller sig fra dine egne. DiSC kan på den måde være stærk medvirkende til at forbedre din arbejdsplads og skabe langt mere effektive relationer.

Everything DiSC – Sales Profile

Du får her en rapport, der tager udgangspunkt i din personlige DiSC-profil, og som giver dig en lang række oplysninger om dine salgsprioriteter og -præferencer. Du lærer desuden, hvordan du kan samarbejde med kunder, der har andre prioriteter og præferencer end dig selv. Du kan dermed forbedre dine salgsinteraktioner ved at bruge DiSC til at skabe mere effektive relationer.

Everything DiSC – Work of leaders

Work of Leaders fokuserer på at forstå, hvordan dine prioriteter og præferencer påvirker din effektivitet i forskellige ledelsessituationer. Med Work of Leaders får du et indblik, som hjælper dig med at reflektere over din mest fundamentale opgave som leder: at skabe en vision, opbygge alignment og tryghed ved visionen samt stå i spidsen for gennemførelsen af visionen.

Everything DiSC – Productive Conflict Profile

Everything DiSC® Productive Conflict er designet til at forbedre din selvbevidsthed i forhold til konflikter på arbejdspladsen. Denne rapport tager ikke udgangspunkt i, hvordan du løser den enkelte konflikt men fokuserer i stedet på, hvordan du kan arbejde med dine tanker, følelser og adfærd, så du kan blive mere produktiv og forbedre dine resultater og relationer med andre.

DiSC-certificering

Vil I gøre mere omfattende brug af DiSC i din organisation, så er det sund fornuft at lade én eller flere medarbejdere certificere. På den måde kan DiSC blive et internt udviklingsværktøj, der kan anvendes i en lang række sammenhænge.

En Everything DiSC certificering giver dig en godkendelse til at kunne arbejde med værktøjet både i gruppe- og individuel sammenhæng. Certificeringen giver dig forståelse for Everything DiSC samt yderlige værktøjer til at håndtere både gruppe- og individuelle tilbagemeldinger på en etisk korrekt måde.

 

Selvbetjeningsløsning til selv at sende og trække DiSC-profiler:

Du har desuden også mulighed for selv at sende profiler til kolleger eller ved rekruttering. Denne enkle og meget fleksible løsning giver dig og din organisation muligheden for at se og sende profiler lige når I ønsker det.

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med læsning af en profil eller tekniske spørgsmål til selvbetjeningsløsningen, så har vi en support afdeling, der sidder klar til at hjælpe dig.

 

Datoer for certificering i 2019:

Der er mulighed for at deltage på et åbent certificeringshold. Alternativt hvis I er flere internt fra samme virksomhed, der skal certificeres, så tilbyder vi en lukket intern certificering.
Minimum 6 og maximum 15 deltagere pr. hold.

Datoer for åbne certificeringshold:
Nye datoer for 2019 kommer snart

Tilmeld dig hos koordinator Charlotte Kemp Clément på: Tlf. +45 30 10 40 00 / E-mail ckc@intenz.com

 

For Rådgivning

Med Everything DiSC har vi valgt et værktøj, der kan tilpasses, så det passer til jeres unikke udfordring og behov. Kontakt os og hør mere om, hvilken løsning, der vil give jer det bedste udbytte af DiSC.

Ønsker du at vide mere

Elsebeth er konsulent i Intenz og har siden 2011 arbejdet med bl.a salgs-, kultur- og ledelsesudvikling. Hun er desuden certificeret i DISC personprofiler og tilbyder individuel coaching og sparring i forbindelse med udviklingsforløb.

Elsebeth Wegeberg – konsulent
Tlf. +45 22 12 22 53
E-mail ewc@intenz.com