Du må gerne forvente dig mere end rimeligt

Medarbejdere hos Intenz

Et stærkt og passioneret medarbejderteam er altafgørende for, at vi kan skabe fantastiske resultater sammen med vores kunder.
Du skal kunne mærke, at du samarbejder med mennesker, der investerer noget af sig selv, når du samarbejder med Intenz. Derfor får du her et indblik i, hvem vi er – både på og uden for banen.

Camma Åstrøm-Andersen – Partner

Camma er partner i Intenz, og var med til at starte Intenz i 2002. Camma har arbejdet med udvikling af virksomheder og organisationer siden 1997.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe resultater og se forandringer lykkes. Camma elsker at sætte ting i gang, at være med til at skabe udvikling, at involvere mennesker i udviklingsprocesser, og at udvikle værktøjer til at skabe optimal effekt af forandringstiltag. Specielt udvikling af samarbejdet med nøglekunder er et fokusområde, som Camma lægger stor energi i. Udover salg og kundeprojekter har Camma det ledelsesmæssige ansvar for de interne funktioner i Intenz, såsom internt salg, marketing, projektledelse, IT og bogholderi.

Største kompetencer: Kulturudvikling og målinger, strategisk sparring, ledelse og projektledelse.

Bag om Camma: Udover passionen i Intenz, kommer Cammas viljestyrke og power til udtryk i hendes utallige sportslige fritidsaktiviteter. Udover at have gennemført flere maraton- og halvmaratonløb, dyrker Camma også yoga, volleyball, mountainbike, landevejscykling og tager på skiture med familien. Resten af tiden bliver gerne tilbragt på sofaen eller en liggestol i solen med en god krimi.

Nøgleord for Camma: Overblik, handlekraft og glæde.

Connect gerne med Camma på LinkedIn.

Camma Åstrøm-Andersen – Partner
Tlf. +45 22 12 22 60
E-mail caa@intenz.com

Jes Graugaard – Partner

Jes er stifter og partner i Intenz. Jes har arbejdet med udvikling af mennesker på alle niveauer og i de fleste brancher siden 1988.

LÆS MERE

Brænder for: At se mennesker og virksomheder vokse. Jes er krævende i sit samarbejde med kunderne, og siger ofte; ”Hvorfor nøjes med mindre, når I kan nå mere?”. Jes har en stærk trang til at få ting til at ske, og har hjulpet utallige direktioner på rette spor. Jes har en stærk tro på, at kulturen i en virksomhed skaber resultaterne, og Jes’ største drivkraft er at få topledelser drejet i den retning. Jes er i sit es, når han står på podiet foran en stor forsamling. Glæden ved at brænde igennem og flytte tanker, så negativt bliver til positivt, begejstrer ham.

Største kompetencer: Strategi, lederudvikling, kulturudvikling, teamudvikling, salgsledelse og salgstræning.

Bag om Jes: Jes elsker alle motionsformer, som forudsætter en masse udstyr. Moutainbike, roadbike, løb, golf, kitesurfing og skiløb – men har alt for lidt tid til at nå det hele! For at få balance i fysikken og et krævende arbejdsliv, er meditation et must. Jes er begejstret for alt, der har med vores snørklede hjerner at gøre, og er optaget af hvordan mennesket kan opnå succes, glæde og lykke. Jes er også uddannet hypnotisør, og fjerner gerne en fobi eller dårlig vane for en kunde, kollega eller ven. Livet leves ved havet med kone og to teenagere. Upolitisk korrekt falder han ofte i søvn foran fjernsynet.

Nøgleord for Jes: Glæde, passion og perspektiv.

Connect gerne med Jes på LinkedIn. 

Jes Graugaard – Partner
Tlf. +45 22 12 22 40
E-mail jes@intenz.com

Mads Winther – Partner

Mads er partner og har været i Intenz siden 2004. Han har arbejdet med udvikling af salg og organisationer i 20 år.

LÆS MERE

Brænder for: At frembringe mod og nye tanker. Mads er en evig iværksætter, og han tør gå nye veje. Mads er en af drivkræfterne bag en lang række af Intenz værktøjer, metoder og teknikker til at få salgsorganisationer til at tro på at præstere. Han er kendt for sin store energi i både salg og i undervisning – en energi, der kombineret med en anerkendende tilgang, skaber rum til, at deltagerne tør afprøve nye metoder og udvikle kompetencer, som kun de færreste havde troet, at de kunne finde frem. Mads’ passion er netop at få mennesker til at udfordre sig selv.

Største kompetencer: Salgsudvikling, salgsuddannelse, salgsledelse og implementering af strategi.

Bag om Mads: Mads bor sammen med sin kone Helle, datteren Sabina og hunden Nicky. Fritiden er fyldt med sport, hvor Mads især er bidt af cykling. Udover passionen for at udvikle Intenz’ koncepter, har Mads startet en række selskaber, som alle har sport som omdrejningspunkt. Mads er sparringspartner, rådgiver og udvikler af en række sportsklubber og store sportsprofiler.

Nøgleord for Mads: Overskud, positivitet og fremdrift.

 Connect gerne med Mads på LinkedIn.

Mads W. Olsen – Partner

Mads er partner i Intenz, og har arbejdet med salg og udvikling af mennesker siden 1998 – i Intenz siden 2008.

LÆS MERE

Brænder for: At undervise og udvikle individer og teams på alle organisatoriske niveauer. Mads bidrager til udviklingen og videreudviklingen af Intenz’ værktøjer, og har en stor evne til at se sammenhænge og perspektiver i opgaver. Han er en ildsjæl, der brænder for at flytte mennesker og opnå resultater – og sætter stor pris på de mange relationer der løbende skabes i jobbet. Mads er drevet af personlig og faglig udvikling, og han udviser en sjældent set høj begejstring i sit arbejde.

Største kompetencer: Kulturudvikling, lederudvikling, teamudvikling, medarbejderudvikling, selvledelse samt udarbejdelse og implementering af mission, vision og værdier.

Bag om Mads: Privat er Mads en sand vildmand, der sammen med sin kone og tre børn sætter pris på at opholde sig i naturskønne omgivelser. Som tidligere ishockeyspiller på eliteplan er Mads en udpræget holdspiller med vinderinstinkt, viljestyrke samt en udviklet evne til at få mennesker omkring ham til at brænde for et fælles formål og mål. Sport er stadig en del af Mads’ hverdag, hvor han dyrker styrketræning, løb og cykling på motionsniveau.

Nøgleord for Mads: Energi, balance og inspirator.

 Connect gerne med Mads på LinkedIn. 

Mads W. Olsen – Partner
Tlf. +45 22 12 22 34
E-mail mwo@intenz.com

Morten S. Petersen – Partner

Morten er partner og har været i Intenz siden 2007. Morten har arbejdet med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere i mere end 20 år.

LÆS MERE

Brænder for: passion. Gennem en dedikeret, begejstret og involverende tilgang ønsker Morten at skabe en meningsfuld sammenhæng mellem mennesker og bundlinje. Morten drives af at udfordre og give inspiration der fremmer en stærk forståelse, accept og værdioplevelse hos ledere og medarbejdere til at gøre de nødvendige indsatser.

Største kompetencer: Udvikling af virksomhedskultur, leder- og medarbejderudvikling, implementering og forankring af organisationsprojekter.

Bag om Morten: Sports- og fritidsaktiviteter præger hele Mortens familie, og især løb og golf, madlavning og musik optager dem alle. Morten hygger sig med at passe familiens gamle hus og holder af det grovere havearbejde i sommerhuset. Derudover går han til markprøvetræning med familiens jagthund.

Nøgleord for Morten: Forretningsorienteret, kommunikativ og entusiastisk.

 Connect gerne med Morten på LinkedIn. 

Morten S. Petersen – Partner
Tlf. +45 22 12 22 57
E-mail msp@intenz.com

Rasmus Åradsson – Partner

Rasmus er partner og har været i Intenz siden 2002. Han har arbejdet med udvikling af virksomhedskultur, ledelse og salg i 12 år.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe resultater sammen med kunder. Rasmus er ambitiøs på kundernes vegne, og det er vigtigt for ham, at det han laver, bidrager positivt til udviklingen af kundernes forretning. På en charmerende og respektfuld facon udfordrer han kunderne på deres holdninger og meninger med det formål at ændre deres perspektiv og adfærd. Rasmus er drevet af en dybt forankret tro på, at organisationer og mennesker kan forandres til det bedre – uanset hvor godt det går i forvejen. Rasmus har energi, som smitter kunder, kollegaer og samarbejdspartnere positivt hver dag.

Største kompetencer: Kulturudvikling, strategiimplementering, salgsudvikling og lederudvikling.

Bag om Rasmus: Privat bor Rasmus sammen med sin kone Rikke og tre børn, som han elsker at tage på skiferier sammen med. Rasmus er i det hele taget tosset med sport – efter at have stoppet karrieren som ishockeymålmand i Gentofte, er cykling såvel på landevej som i skove, blevet en vigtig del af Rasmus’ hverdag. Gå – og løbeture i naturen sammen med Rikke og børnene er også på hitlisten.

Nøgleord for Rasmus: Glæde, resultat og vedholdenhed.

 Connect gerne med Rasmus på LinkedIn.

Rasmus Åradsson – Partner
Tlf. +45 22 12 22 41
E-mail rar@intenz.com

Anne Thornemann Johansen – Konsulent

Anne er konsulent i Intenz, hvor hun arbejder med projektledelse og kulturmålinger. Anne har en praktisk baggrund i ledelse samt en uddannelse som Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.

LÆS MERE

Brænder for: At hjælpe mennesker og organisationer gennem forandringsprocesser. Anne har flere års erfaring med ledelse fra restaurationsbranchen og drager stor nytte af denne branches tempo og energi i sin dagligdag i Intenz. Anne nyder at bidrage med nye ideer og inputs, der kan forbedre processer og tror på, at effektiv kommunikation er vejen frem. Anne er resultatorienteret, har masser af gå-på-mod og går gerne foran ved nye og udfordrende opgaver.

Største kompetencer: Projektledelse, forandringsledelse, ledelsesudvikling, målinger og organisationsudvikling.

Bag om Anne: Anne bor i en lejlighed i den centrale del af Århus. Ud over hendes store passion for egen og andres udvikling hos Intenz, har Anne altid gang i adskillige projekter. Hun finder energi gennem relationer og sociale arrangementer. Hun ser det som et MUST at benytte sig af de sociale og kulturelle events, en by som Aarhus har at tilbyde.

Nøgleord for Anne: Overblik, engagement og målrettethed.

Connect gerne med Anne på LinkedIn

Anne Thornemann Johansen – konsulent
Tlf. +45 22 12 22 35
E-mail ajo@intenz.com

Daniel Aagaard Rasmussen – Konsulent

Daniel har været konsulent i Intenz siden starten af 2016. Daniel har en baggrund som Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse og han har meget erfaring med projektledelse, salg og sociale medier.

LÆS MERE

Brænder for: At udfordre status quo. Daniel er aldrig tilfreds med at gøre noget på den gængse måde, hvis en bedre måde er mulig. Han går altid en ekstra mil for at opnå gode resultater, samt udvikle sig selv og andre både personligt og fagligt. Daniel elsker at stå på talerstolen, og oversætte tung teori til let spiselig praksis. Her er hans tilgang ærlig og nysgerrig, og han er altid både engageret og involverende i forhold til menneskene omkring sig. Daniel er lidt af en ”fritidsfilosof”, og kendetegnet ved eftertænksomhed og humor.

Største kompetencer: Projektledelse, måling, sociale medier og kommunikationsudvikling.

Bag om Daniel: Privat er Daniel en meget social person, der bruger det meste af sin fritid sammen med kæresten Louise, familien og vennerne. Her er en af de store interesser at lave god mad, som aldrig bliver lavet helt efter opskriften. Som de fleste andre i Intenz er Daniel også tosset med sport. Lige pt. holder han sig i form ved at løbe og løfte lidt jern i ny og næ. Træningen erstattes af og til med diverse sjove aktiviteter, eksempelvist søndags-samba (fodbold) med gutterne eller vinterbadning, som er Daniels nyeste påfund.

Nøgleord for Daniel: Intensitet, originalitet og nysgerrighed.

Connect gerne med Daniel på LinkedIn

Daniel Aagaard Rasmussen – konsulent
Tlf. +45 25 44 25 73
E-mail dar@intenz.com

Elsebeth Wegeberg – Konsulent

Elsebeth er konsulent i Intenz og har siden 2011 arbejdet med bl.a salgs-, kultur- og ledelsesudvikling. Hun er desuden certificeret i DISC personprofiler og tilbyder individuel coaching og sparring i forbindelse med udviklingsforløb.

LÆS MERE

Brænder for: Ledelse, kultur og kommunikation. Med erfaringer på både strategisk og operationelt plan, nationalt som internationalt, er Elsebeth dagligt sparringspartner for både ledere og medarbejdere, der skal håndtere øgede krav på en bæredygtig måde. Med nysgerrighed og respekt for sine medmennesker tilgås enhver opgave, og det grundlæggende ønske om at gøre en forskel driver hende i alt, hvad hun giver sig i kast med. For at gøre udvikling både sjovt, nyttigt og varigt, er Elsebeth særligt optaget af “at gøre det enkelt”. Når første skridt er nemt at tage, øger det sandsynligheden for at lykkes med resten.

Største kompetencer: Lederudvikling, kommunikationstræning, personprofiler og målinger.

Bag om Elsebeth: Elsebeth er århusianer i hjertet, men har de seneste 5 år boet i København med Emil. I fritiden danner huset i Brønshøj ramme for et aktivt liv, hvor både korsang, dans og løb spiller en stor rolle. Derudover benytter hun enhver chance for at opleve Europas storbyer. Elsebeth har det bedst, når hun er omgivet af venner, kollegaer og kunder ( og så er hun formidabel bordfodboldspiller) 

Nøgleord for Elsebeth: Handlekraftig, nysgerrig og enkelthed.

 Connect gerne med Elsebeth på LinkedIn.

Elsebeth Wegeberg – konsulent
Tlf. +45 22 12 22 53
E-mail ewc@intenz.com

Henrik Larsen – Konsulent

Henrik er seniorkonsulent i Intenz, og har over de sidste 20 år oparbejdet en bred erfaring på tværs af brancher – som Regional Export Chef, partner i konsulentbranchen, og som CEO i international produktionsvirksomhed.

LÆS MERE

Brænder for: At være sammen med ambitiøse kunder og medarbejdere. Kunder, der vil gøre en forskel for og udvikle potentialet hos medarbejderne, så højere mål nås. Henrik er kendt for at sige tingene, som han oplever dem, men alt er ment positivt og til gavn for kundens forretning, og altid med et fynsk glimt i øjet.

Største kompetencer: Analyse og design af forandringsprocesser, implementering af strategi, forandringsledelse, High Performance Teams, lederudvikling, salgsstyring/-udvikling, vinderkultur, produktionsoptimering og implementering af KPI ledelsesværktøjer.

Bag om Henrik: Henrik bor sammen med Mette. Fritiden er fyldt med familien med 4 børn, sommerhus, rejser og sport, hvor Henrik især er bidt af skiløb, cykling og løb. Henrik er tidligere divisionsfodboldspiller, så vedholdenhed, træning og hård konkurrence har altid været en del af Henriks hverdag.

Nøgleord for Henrik: Forretningsorienteret, direkte og udfordrende.

 Connect gerne med Henrik på LinkedIn. 

Henrik Larsen – Seniorkonsulent
Tlf. +45 22 12 22 79
E-mail hla@intenz.com

Joan Morberg – Konsulent

Joan er konsulent og har arbejdet med ledelse, udvikling af mennesker, teams og virksomhedskultur siden 2004.

LÆS MERE

Joan er desuden certificeret i DiSC personprofiler og The Five Behaviors of a Cohesive Team. Hun har en praktisk baggrund i ledelse og salg samt diplomuddannelsen HD i organisation og ledelse fra Aarhus BSS – Aarhus Universitet.

Brænder for: At undervise og udvikle individer og teams i organisationer. Joan er nysgerrig på ny viden og brænder for at omsætte ny viden til noget, der kan omsættes i praksis.

Mennesket er interessant og komplekst. Vi har sider, hvor vi er i overskud, fyldt med energi, livsglæde og gåpåmod. Andre sider af os, er måske nedbrydende, selvdestruktiv, og vi kan til tider føle, vi er gået i stå. Joan har stor passion for hvad der driver os, rører os og påvirker os på godt og på ondt, og har fordybet sig i hvordan vi kan arbejde med at håndtere balancen, så vi det meste af tiden kan være den bedste udgave af os selv og indgå i sunde relationer med andre.

Største kompetencer: Personlig performance, work-life-balance, Neuro Science, kulturudvikling, lederudvikling, teamudvikling, personprofiler

Bag om Joan: Joan bor i Aarhus sammen med sin kæreste og søn. Bliv ikke overrasket, hvis du ser Joan med en yogamåtte under armen. For Joan er yoga og meditation en livsstil, og hun nyder den indre ro, balance og overskud det giver i livet. Joan elsker også aktiviteter og oplevelser og gerne sammen med familien, venner og kolleger.

Nøgleord for Joan: Viden, perspektiv og balance.

 Connect gerne med Joan på LinkedIn. 

Joan Morberg – Konsulent
Tlf. +45 22 12 22 43
E-mail jmo@intenz.com

Lars Johannsen – Konsulent

Lars er seniorkonsulent og har været i Intenz siden 2004. Lars har mange års erfaring som revisor, sælger, salgschef og salgsdirektør.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe resultater hos kunden. Lars har arbejdet som projektleder på strategi- og forandringsprocesser i en lang række private og offentlige virksomheder, hvor han har beskæftiget sig med store og mellemstore udviklings- og forandringsprocesser. Lars’ store erfaring og overblik gør ham til en inspirerende kommunikator og en dygtig formidler af Intenz’ koncepter. Hans passion er at begejstre andre, og det har altid en smittende effekt.

Største kompetencer: Salgsudvikling, forandringsprocesser, og leder- og medarbejdercoaching.

Bag om Lars: Privat er Lars engageret i flere netværk – både i professionelt og foreningsregi. Disse netværk giver ham dyb indsigt og forståelse for forskelligartede brancher, markeder og aktuelle emner i dagligdagen. Sammen med sin kone og tre drenge nyder han at rejse samt alle øvrige sociale aktiviteter som en stor familie medfører. Lars har mange gode relationer til en stor vennekreds. Sporten har altid fyldt meget i Lars’ liv – i dag bruger han mest tid på løb og cykling.

Nøgleord for Lars: Motivation, empati og tillidsskabelse.

 Connect gerne med Lars på LinkedIn. 

Lars Johannsen – Seniorkonsulent
Tlf. +45 22 12 22 42
E-mail laj@intenz.com

Mai Nielsen Hansen – Konsulent

Mai er konsulent i Intenz og har arbejdet med salgsledelse, salg og service i de seneste 13 år. Udover dette er Mai desuden certificeret i DISC personprofiler, hvilket hun ofte bringer i spil på såvel strategisk, taktisk samt operationelt niveau.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe resultater gennem andre. Med ægte vindermentalitet og en oprigtig nysgerrighed for andre mennesker drives Mai af at forstå, anerkende og ikke mindst udfordre det eksisterende niveau og flytte det til nye højder. Mai går målrettet, analytisk og struktureret til enhver opgave og sætter en ære i at skabe noget ud over det forventelige. Med andre ord er High Performance et nøgleord, der driver Mai, når hun med hendes høje energi og involverende væsen flytter ledere og medarbejdere til næste niveau.

Største kompetencer: Analyse af salgsledelse, facilitering og udvikling af salgsprocesser og personprofiler.

Bag om: Når Mai holder fri, står den på oplevelser. Mai nyder at tilbringe tid med kæresten Thomas og familien, og elsker at rejse – særligt har USA en helt speciel plads i Mai’s hjerte. Mai nyder gerne naturen med en løbetur eller ved at aflægge besøg ved hendes ko – JA hun har en ko, der står i nærheden af Århus og spiser sig tyk og lækker, indtil den en dag skal spises.

Nøgleord for Mai: Ambitiøs, struktureret og energisk.

Connect gerne med Mai på LinkedIn

Mai Nielsen Hansen – Konsulent
Tlf. +45 25 44 25 74
E-mail mai@intenz.com

Michael Mortensen – Konsulent

Michael er konsulent og arbejder primært med kultur-og ledelsesudvikling, målinger og salg. Michael har bred erfaring på tværs af brancher og hjælper organisationer med at implementere deres strategier.

LÆS MERE

Brænder for: Michael har bred erfaring med og uddannelse inden for strategi, organisation og ledelse samt en passion for at se mennesker udvikle sig. Michaels begejstring for organisationsudvikling smitter og inspirerer – hvad enten det er i samarbejdet med kunden eller i salget.

Michael er resultatorienteret, og brænder for at skabe resultater sammen med andre med en positiv energi og evig nysgerrighed.

Største kompetencer: Kultur, Ledelse, Målinger og Salg.

Bag om Michael: Michael nyder at holde sig aktiv i fritiden, hvad enten det betyder en tur i fitness eller ”hygge” fodbold sammen med alle de andre drenge, der heller ikke helt kan holde til det længere. Michael finder stor glæde i aktive stunder med familie og venner, hvor især Aarhus’ byder på mange muligheder – men også elsker at drage lidt væk. Den sydafrikanske bush og en tur på ski er blandt prioriteterne.

Nøgleord for Michael: Fremdrift, nysgerrig og positiv.

Connect gerne med Michael på LinkedIn.

Michael Mortensen – Konsulent
Tlf. +45 25 44 25 70
E-mail mmo@intenz.com

Morten Hagen – Konsulent

Morten er konsulent og har været i Intenz siden 2013. Han har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i over 10 år.

LÆS MERE

Brænder for: At bidrage til at mennesker og organisationer realiserer deres potentiale. Han går passioneret til værks for at sikre en sund kultur både på medarbejder- og lederniveau. I samarbejdet med Morten, kan du ikke undgå at mærke hans positive livssyn og målrettede fokus på resultater og værdiskabelse.

Som følge af en fortid som eliteserie- og landstræner i ishockey, har Morten en stærk evne til at få mennesker til at samarbejde, og derigennem få sat individets styrker i spil. Samtidig med at gruppedynamikkerne er i centrum, er Morten evigt nysgerrig og oprigtigt interesseret i det enkelte menneske – ud fra devisen om, at stærke teams består af stærke og værdsatte individer.

Største kompetencer: Lederudvikling, teamudvikling og kulturudvikling.

Bag om Morten: Hovedparten af Mortens fritid bliver brugt i familiens skød med konen og de tre døtre. Hjemmelivet bliver i den grad prioriteret, da det er her, Morten henter energi til den tempofyldte hverdag. Samtidig nyder Morten og familien et aktivt liv med løb, cykling og rulleskøjteløb. Når tiden er til det, finder Morten stadig stor glæde ved at se ishockey og følge med i sportslige resultater.

Nøgleord for Morten: Indlevelse, positivitet og målrettethed.

Connect gerne med Morten på LinkedIn.

Morten Hagen – Konsulent
Tlf. +45 22 12 22 96
E-mail mha@intenz.com

Rasmus Larsen – Konsulent

Rasmus Larsen er konsulent i Intenz, og har siden 2009 arbejdet med udvikling af organisationer, ledere og sælgere.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe glæde og begejstring hos andre. Rasmus’ drivkraft er at gøre en forskel for mennesker. At give noget, der forbedrer livet generelt – ikke blot arbejdslivet. Han ønsker at perspektivere verden på en måde, der er til inspiration for andre, og han sætter stor pris på dialog og teamwork. Rasmus’ passion er at skabe større bevidsthed og forståelse om kulturens plads i forretningslivet – og hvordan lederskab er afgørende for succes. Rasmus stræber altid efter at skabe resultater, der overrasker.

Største kompetencer: Salgsudvikling, udvikling af salgsledere, medarbejderudvikling, lederudvikling.

Bag om Rasmus: Privat bor Rasmus i Hareskovby sammen med sin kæreste Karen. Han er vild med at være tæt på naturen og udnytte de muligheder, den giver for eftertænksomhed, hygge og sport. Især det sidste, sport, er en vigtig del af Rasmus’ fritid. Han dyrker løb, cykling og fitness, som alt sammen er basis for en hverdag fyldt med energi og overskud.

Nøgleord: Energi, glæde og passion.

Connect gerne med Rasmus på LinkedIn

Rasmus Larsen – Konsulent
Tlf. +45 22 12 22 55
E-mail rll@intenz.com

Rasmus Studstrup – Konsulent

Rasmus er konsulent og har en uddannelse som Cand.merc. i international business. Rasmus har arbejdet med salg og udvikling i flere år. I Intenz har Rasmus primært fokus på salg, kulturudvikling og udvikling af sælgere i alle brancher.

LÆS MERE

Brænder for: At skabe resultater igennem nysgerrighed, dedikation og humør. Rasmus er energisk og humørfyldt i sin tilgang til projekter og processer og kendetegnes ved at gå igennem ild og vand for at kunder, kolleger. Rasmus elsker når han selv kan præstere, udvikle sig og skabe resultater. Glæden og stoltheden over at bidrage til at menneskerovergår egne forventninger, er en stærk drivkraft for Rasmus. Som tidligere iværksætter ved Rasmus, at performance ikke kommer af sig selv, men igennem passion, glæde og dedikation.

Største kompetencer: Kulturudvikling, salgstræning og marketing.

Bag om Rasmus: Rasmus er forlovet med Mette og bor på Frederiksbjerg i Aarhus. Rasmus kan lide alt, hvad der er hårdt, hurtigt, højt og sjovt… alt hvad der kan få pulsen tæt på maksimum. Ydermere brænder Rasmus for jagt, lystfiskeri, skiløb, vin, madlavning og elsker generelt alt, hvad der kan forøge livsglæden og skabe energi og overskud i hverdagen.

Nøgleord for Rasmus: Ambition, vindermentalitet og energi.

 Connect gerne med Rasmus på LinkedIn.

Rasmus Studstrup – Konsulent
Tlf. +45 25 44 25 75
E-mail rst@intenz.com

Nanna Juul Laursen – Konsulent

Nanna er konsulent i Intenz hvor hun primært arbejder med læringsprocesser – herunder udvikling af ny platform til internt brug i Intenz i forbindelse med forandringsprocesser. Nanna har en cand.merc. i Virksomhedskommunikation og Ledelse og erfaring med projektledelse, strategisk kommunikation og HR.

LÆS MERE

Brænder for: Kultur, ledelse og kommunikation i både nationalt og internationalt regi. Nanna tror på, at interesse for og indsigt i ens medmenneskers perspektiver er et must for at få mennesker fra forskellige kulturer med forskellige baggrunde og overbevisninger til at arbejde godt sammen mod at nå et fælles mål. Nanna brænder for at motivere og tror på at mennesket og relationen mellem mennesker er en essentiel drivkraft når man søger at opnå bæredygtige resultater.

Største kompetencer: Virksomhedskultur, strategisk kommunikation, projektledelse & partnerskaber

Bag om Nanna: Nanna får energi af at være omgivet af mennesker og hun nyder at tilbringe tid med kæreste, familie og venner. En af Nannas største passioner er at spille med i musicalproduktioner, og så langt tilbage hun kan huske, har hun nydt at stå på en scene og videreformidle en fortælling. Foruden musical og teater bruger Nanna meget tid på at dyrke motion hvor særligt løb giver hende fornyet energi og inspiration. En anden af Nannas helt store interesser er at rejse ud og opleve andre kulturer! Bl.a. derfor har Nanna besøgt store dele af verden og tilmed boet i henholdsvis Tyskland, USA og Sydafrika.

Nøgleord for Nanna: Viljestyrke, ambitiøs, glæde

Connect gerne med Nanna på LinkedIn

Nanna Juul Laursen – Konsulent
Tlf. +45 22 49 62 81
E-mail njl@intenz.com

Nanna Riewe Henriksen – Konsulent

Nanna er konsulent i Intenz, hvor hun primært arbejder med læringsprocesser. Nanna er uddannet Cand.ling.merc i International Business Communication i Corporate Communication fra Aarhus Universitet og har praktisk erfaring inden for HR, forandringskommunikation og salg.

LÆS MERE

Brænder for: At opleve mennesker og organisationer udvikle og forandre sig. Nanna er specielt interesseret i samspillet mellem før-, under- og efterprocesserne i forandring – et samspil der danner grundlag for at opnå succes i enhver forandringsproces og flytte en organisation fra A til B. Hun brænder for at forstå, hvad der motiverer mennesker til at flytte sig – og derudover elsker hun at bringe nye perspektiver i spil, udvikle og løfte det eksisterende niveau, samt at skabe resultater i fællesskab med andre.

Største kompetencer: Forandringskommunikation. Branding- og rebranding. Udvikling og planlægning af før-, under- og efterprocesser i forbindelse med forandringsinitiativer.

Bag om Nanna: Nanna elsker at rejse og opleve verden, at spille musical og dyrke sport – og sidste år løb hun et halvmaraton i løbesko og et maraton på rulleskøjter. Derudover elsker hun at bruge tid med sine veninder og sin familie – og sociale arrangementer bliver altid prioriteret højt. Nanna har en hverdag fyldt med planer og det giver hende energi og lyst til at kaste sig ud i nye og spændende projekter.

Nøgleord for Nanna: Engagement, nysgerrighed og fællesskab.

Connect gerne med Nanna på LinkedIn

Nanna Riewe Henriksen – Konsulent
Tlf. +45 22 49 62 82
E-mail nrh@intenz.com

Søren Buchbjerg – Konsulent

Søren er konsulent i Intenz og har siden 2013 arbejdet med salgs- og lederudvikling, i både private og offentlige virksomheder. Han er uddannet økonom og har lang ledererfaring fra det private erhvervsliv.

LÆS MERE

Brænder for: Udvikling af mennesker og organisationer er Sørens passion og det, der driver ham. Søren har en coachende og anerkendende tilgang, der hjælper ledere og medarbejdere til hurtigt at rykke sig mod nye resultater – fagligt, personligt og som team.

Største kompetencer: Udvikling og implementering af strategi, lederudvikling, salgsledelse og træning af sælgere, High Performance teams, proces optimering i private virksomheder og kommuner. Certificeret business coach.

Bag om Søren: Sport, og særligt crossfit fylder en del i Sørens liv og sammen med sønnen Alexander nyder han fiskeri og jagt, og bruger i det hele taget meget tid ude i naturen, både herhjemme, og i Norge/Sverige. Derudover er han engageret i Headspace, en organisation af frivillige, hvor han hjælper børn og unge, med råd og vejledning.

Nøgleord for Søren: Integritet, udvikling og læring.

Connect gerne med Søren på LinkedIn

Søren Buchbjerg – Konsulent
Tlf. +45 40 45 04 86
E-mail sbu@intenz.com

Thomas Petersen – Konsulent

Thomas er konsulent i Intenz og har igennem mange år arbejdet med salg, salgsledelse og teamudvikling. Det har han gjort i stillinger som Key Account Manager, Global Account Manager og Sales Manager i større danske og internationale virksomheder.

LÆS MERE

Brænder for: Hele tiden at flytte baren for, hvad der er muligt ved at forløse endnu uforløst potentiale hos en medarbejder eller i en organisation. Når Thomas udvikler andre udvikles han selv, hvilket motiverer ham. Han er hele tiden nysgerrig på, hvad det er der skaber motivationen til at udføre de handlinger vi som organisationer eller menneske gør. Derfor er Thomas passioneret omkring det, at udvikle teams og individer via det, at skabe fælles forståelse i forhold til at lykkedes.

Største kompetencer: Teamudvikling, salgsudvikling og lederudvikling

Bag om Thomas: Privat bor Thomas i Skanderborg med sin kone Tina og deres to børn. For Thomas er det at være nærværende meget vigtigt. Derfor prioriterer Thomas familien og vennerne meget højt i fritiden for hele tiden at sikre den bedste work/life balance. Thomas er tidligere professionel håndboldspiller, hvilket smitter af på hans interesse for sport. Hvis ikke han selv er i gang med en af de aktiviteter han nyder, såsom håndbold, skiløb eller spinning, er han at finde til en af ungernes sportsaktiviteter hele året rundt.

Nøgleord for Thomas: Passion, nysgerrighed, forretningsorienteret.

Connect gerne med Thomas på LinkedIn

Thomas Petersen – Konsulent
Tlf. +45 23 33 70 58
E-mail tpe@intenz.com

Mette Fournais – Marketingansvarlig

Mette har ansvaret for Intenz’ kommunikation og marketing. Hun har +10 års erfaring som hhv. Account Manager/Konsulent hos reklamebureauer og senest som Senior Marketing Project Manager hos en stor, international produktionsvirksomhed.

LÆS MERE

Brænder for: At arbejde med B2B kommunikation og marketing ud fra et holistisk og kundefokuseret perspektiv. Mette tror fuldt og fast på, at effektivt salg og marketing hænger uløseligt sammen med stærkt fokus på integrerede, relationsopbyggende løsninger og aktiviteter, som bringer ny viden og inspiration til kernemålgruppen. Mette er passioneret omkring at hjælpe Intenz med at forblive top-of-mind, når det kommer til strategisk forandringskraft inden for kerneområderne Kultur, Ledelse, Salg og Måling.

Største kompetencer: Marketing og kommunikation generelt – herunder: brobygning mellem salg og marketing, relationsmarkedsføring, content marketing, branding, konceptudvikling, customer insights, kundeloyalitet, positionering og projektledelse.

Bag om Mette: Mette er sådan en der kender utroligt mange, fordi hun af en eller anden grund altid falder i snak med mennesker. Ud over fra arbejdet hos Intenz får hun livskvalitet, glæde og overskud fra sin familie og sine venner. Dette prioriteres utroligt højt, og nærvær og samvær med hendes mand og 3 små drenge er det absolut vigtigste for Mette. At være aktiv med familien både på fx skiferier og i alle ungernes sports-aktiviteter kombineret med styrketræning – og at følge AGF i tykt og ofte i tyndt – er også i høj kurs.

Nøgleord for Mette: Engagement, initiativ og overblik

Connect gerne med Mette på LinkedIn

Mette Fournais – Marketingansvarlig
Tlf. +45 61 61 64 14
E-mail mfo@intenz.com

Gitte Riis Axelsen – Koordinator

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

LÆS MERE

Brænder for: Kommunikation og god dialog med de mennesker, hun omgiver sig med. Gitte sætter pris på en hverdag med en stor kontaktflade og har en smittende energi, som både kunder og kolleger nyder godt af. Hun er en stærk koordinator med talent for at samle trådene både for sig selv og for andre. Derudover brænder Gitte for at skabe opmærksomhed om, hvordan vi i Intenz flytter mennesker og skaber resultater – ud over det sædvanlige.

Største kompetencer: Marketing, kommunikation, sociale medier og koordinering.

Bag om Gitte: Gitte er en aktiv og smilende person, der elsker at have fart over feltet. Hun løber og udfordrer også sig selv og sin styrke i funktionel træning – for hende giver sport nemlig livskvalitet, glæde og overskud. Familie og venner prioriteres utrolig højt, og kvalitetstid for Gitte er samvær og nærvær med hendes mand og to dejlige piger. Livsnyderen Gitte elsker velsmagende mad og vin, en tung chokoladekage, som hun meget gerne selv bager – og ferier til storbyer og sol og varme.

Nøgleord for Gitte: Glæde, overblik og dedikeret.

 Connect gerne med Gitte på LinkedIn

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com

Charlotte Kemp Clément – Koordinator

Charlotte er koordinator i Intenz og har mange års erfaring indenfor koordinering, kundeservice, salgssupport og procesoptimering.

LÆS MERE

Brænder for: Den professionelle tilgang til både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Det er vigtigt for Charlotte at udføre sit arbejde med passion, effektivitet og ansvarlighed, og hun vil med empati og godt humør bidrage til, at både seminardeltagere, kolleger i Intenz og Charlotte selv kan være den bedste udgave af sig selv.

Største kompetencer: Struktur, koordinering, procesoptimering

Bag om Charlotte: Privat er Charlotte gift med Martin og har to teenagedrenge. Fritiden bruges gerne sammen med familie og venner, eller i det fri sammen med familiens hund. Energi henter hun blandt andet fra sine morgenløbeture, eller ved at lufte sine grønne fingre i haven. Charlotte holder af at rejse, læse en god bog eller se en god film.

Nøgleord for Charlotte: Positiv, struktureret, detaljeorienteret, holdspiller

Connect gerne med Charlotte på LinkedIn

Charlotte Kemp Clément – Koordinator
Tlf. +45 30 10 40 00
E-mail ckc@intenz.com