Inspirationsseminarer – vi deler ud

Hvorfor er det gratis? Og kan noget, der er gratis, være godt?

Hvorfor er det gratis?
Og kan noget, der er gratis være godt? 2 spørgsmål vi ofte hører – og svaret er soleklart JA. For når vi vælger at bruge mange timer og ressourcer på gratis inspirationsseminarer, er det fordi vi er overbeviste om, at investeringen på sigt kommer igen. Vi bestræber os med andre ord på at levere en topkvalitet, der gør dig nysgerrig på mere. Og derfor vil du opleve undervisning og inspiration på allerhøjeste niveau på alle vores seminarer.

Kan man deltage på flere seminarer?
Du er velkommen til at deltage på flere seminarer – om end du skal forvente nogle overlap i seminarerne. Alle seminarer tager fat i det vanskeligste element i al virksomhedsdrift: Hvordan får vi vores mennesker til at yde det optimale og være fyldt med glæde og passion. Uanset om vi taler Forandringsledelse, performancekultur eller salgskultur – så er fællestrækket, at det handler om, at mennesker tænker, føler og gør det rigtige. Derfor er fundamentet med mennesker og kultur en vigtig og ens del for alle seminarer – uagtet det specifikke tema, der bygges oven på.

Lille investering – stort udbytte
Du kan formentlig nikke genkendende til en travl hverdag, hvor tiden er fyldt op med vigtige opgaver, og evnen til at prioritere er afgørende for din succes. Markedet er i fuld fart, konkurrencen er stor og din succes kræver, at du hele tiden præsterer på topniveau. Netop derfor er det vigtigt, at du engang imellem husker at stoppe op, træde ud af hverdagens trædemølle og hente energi, inspiration og motivation til at kunne følge med og konstant levere præstationer i top.

DEL

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com