Kultur

Performancekultur

Din organisation er kun ”on task” 2 ud af ugens 5 dage! … eller er du en af de få heldige med en stærk performancekultur, så er det tættere på 4 ud af 5 dage!

Tør du regne på hvad det betyder for bundlinjen i DIN virksomhed? Stærk konkurrence, stigende krav til effektivitet og øget forandringshastighed gør en stærk performancekultur til et afgørende konkurrenceparameter.

På seminaret får du svar på: 

  • Performancekultur – hvad er det, hvordan ser det ud og hvordan skaber vi det
  • Hvordan måler vi, om vi har den ønskede kultur
  • Hvorfor er det “nemmere” at være leder i en performancekultur

Lidt mere om indholdet:

Performance, glæde og bundlinje går hånd i hånd
I en stor international analyse har IOpener Institute kortlagt, hvad der kendetegner højproduktive personer. Analysen viser proportionel sammenhæng mellem produktivitet og glæde.

Men én ting er at sige performancekultur, vinderkultur – kært barn mange navne. En anden ting er at skabe det. For hvem vil ikke gerne vinde? Det tror vi alle vil – det er bare ikke nødvendigvis alle, der er villige til at gøre, hvad der skal til for at vinde.

En stærk performancekultur kræver således både,

  • at vi ved, hvad vil vil have,
  • vi ved hvorfor og
  • vi ved, hvad der skal til

Ønsker du at blive klogere på sammenhængen mellem produktivitet og glæde? Vi deler ud af vores erfaring med at skabe, måle og fastholde et stærk performancekultur. Med cases fra forskellige virksomheder.

“Seminaret har lært mig, at det ikke behøver at være kompliceret at skabe en performancekultur. Alt i alt en super inspirerende eftermiddag med input og værktøjer, som kan tages i brug med det samme”

Connie Lund

HR, Ardagh Glass Holmegaard

DEL

Tilmeld dig seminaret Performancekultur

Vælg dato og sted

Du er velkommen til at tage én eller flere af dine kollegaer med. Det kræver blot, at der oprettes endnu en tilmelding med din kollegas oplysninger.

Hvad fik dig til at tilmelde dig?

Med Intenz Mail modtager du værdifuld viden og bliver inspireret på dine interesser. Du vil modtage Intenz Mail, når vi har et, der rammer det område, du har valgt. Du får også muligheden for at blive inviteret til inspirerende arrangementer.

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com