Ledelse

Positiv feedback til dine medarbejdere øger effektivitet, arbejdsglæde og resultater markant.

Hvis du derimod flygter fra de konstruktive snakke med dine kolleger og udelukkende tager den negative feedback, er du i fare for at miste dem.

En af de vigtigste og mest hyppige opgaver du som leder skal forholde dig til er feedback.

Alligevel viser nye undersøgelsen fra Havard Business Review, at 37% af alle ledere undgår at give positiv feedback til medarbejderne. Betyder det så, at de dårlige nyheder er mere end velkomne, alt imens gode nyheder er totalt valgfrie? Nej! Ikke hvis du vil udøve god ledelse og have din medarbejdere med dig hele vejen på rejsen fremad.

Et af kodeordene til god ledelse er kommunikation. Kommunikation er et MUST når vi taler ledelse og en stærk feedback-kultur. Ved at have fokus på god kommunikation, øger du sandsynligheden for at effektiviteten, arbejdsglæden og resultaterne øges markant i din organisation. Her får du et helt enkelt kommunikationsværktøj, som det tager dig 2 minutter at lære, og som vil revolutionere din tilgang til kommunikation: “Går dit budskab rent igennem?”

Intenz giver positiv feedback

Manglende fokus på netop kommunikationen skyldes sikkert alt for ofte, at du som leder ikke har tiden til det. Hvis du mangler mere tid til ledelse, så får du her et vigtigt værktøj og dermed også en mulighed for at øge resultaterne: “Vil du have mere tid til ledelse?”

Som leder må du altså ikke undervurdere det at have fokus på feedback-kulturen i din organisation. Det kan make-or-break dit forhold til dine medarbejdere.

 

Læs mere om undersøgelsen fra Harvard Business Review og bliv inspireret til, hvordan du som leder kan arbejde mere med din egen feedback-kommunikation fremadrettet:

“Why Do So Many Managers Avoid Giving Praise?”

 

God fornøjelse!

DEL

Ønsker du at vide mere

Rasmus er Partner og har været i Intenz siden 2002. Han har arbejdet med udvikling af virksomhedskultur, ledelse og salg i 12 år.

Rasmus Åradsson – Partner
Tlf. +45 22 12 22 41
E-mail rar@intenz.com