Sanistaal


Forandringsledelse i en uforudsigelig tid


Velkomstvideo med CEO Claudio Christensen

 
________________________________________________________________
 
 
 
Introduktion til siden
Nedenfor kan du se en række forskellige Intenz videoer. Nogle af videoerne præsentere værktøjer og hvordan du kan arbejde med dem. Derudover kan du også se 2 webinar om forandringsledelse. Nederst på siden kan du finde en guide til den succesfulde forandringsproces.Unlock – Change – Relock

Konsulent: Morten Hagen 
Sprog: Engelsk
 
 
I denne video præsenteres værktøjet Unlock-Change-Relock, som er et strategisk planlægningsværktøj som ledere på alle niveauer i organisationen skal mestre. Det anvendes til at planlægge en forandringsproces og undervejs monitorere hvilke fremskridt processen gør.

 

 

What – Why – How
Konsulent: Mads Olsen

 

Denne video handler om værktøjet What-Why-How, som kan anvendes som struktur i kommunikation – både mundtlig og skiftlig. Grundlæggende handler det om at stille og besvare spørgsmål om what + why + how i enhver sitatuation, som kræver kommunikation. Samtidig kan værktøjet anvendes til at håndtere modstand og indvendinger – både hos andre og én selv. Hvis der opleves tvivl, frustration eller modstand, kan det ofte skyldes, at der savnes information om ét af de 3 elementer .

Overvej altid følgende:
1) Er ‘what’ på plads? taler vi om det samme Hvad forstår vi ved de ord og begreber, der er i spil?
2) Hvilke fordele forstår og ulemper ser vi – både for den enkelte medarbejder, for teamet og for virksomheden som helhed?
3) Hvordan løser/håndterer/gør vi noget?

 

 

 

SCARF

Konsulent: Morten Hagen

 
 Videoen handler om værktøjet SCARF, som kan anvendes til at forstå hvorfor mennesker reagerer som de gør. Værktøjet kan anvendes til analyse, når man oplever modstand hos sig selv eller hos andre. 
Som leder kan de bruges både i den daglige ledelse og også i planlægning af forandringsprocesser. Eks. kan lederen, med et godt kendskab til sine medarbejdere, tilrettelægge sin kommunikation så trusselssystemet ikke aktiveres men derimod aktiverer belønningssystemet og den igennem skaber motivation og drivkraft i handlingerne. Ø-hop

Konsulent: Morten Hagen


Videoen kommer ind på hvordan dette værktøj kan anvendes til at forbedre kommunikation, til at sikre fælles forståelse og skabe tillid. Det giver et godt og visuelt perspektiv på et nøgleprincip i kommunikation. Øerne anvendes til at udfordre vores forståelse af kommunikation. Når der decideret skal trænes, vil det ofte være vores øvrige modeller (for eksempel what + why + how) der sættes i spil. Her kan I med fordel træne: oprigtig nysgerighed og interesse for, hvad et ander menneske har på hjertet – at lytte, spørge i dybden og få accepter på forståelse af den andens ø.Webinar: Forandringsledelse i en uforudsigelig tid

Konsulent: Mads Olsen

 
I denne video kommer Mads Olsen nærmere ind på hvor de bedste ledere lykkes med at drive forandringer og sikre følgeskab i en mere kompleks verden. 

 


Webinar: Hvordan de bedste leder skaber organisationer, der er mere værd at invistere i for mennesker

Konsulent: Morten Hagen

 
Dette webinar går i dybden med hvordan de bedste ledere skaber organisationer, der er værd at investere i.

 

 

 

Morten Hagen

Mobil: +45 22 12 22 96
E-mail: Mha@intenz.com

 
Rund Morten Hagen