Seminar

Seminar:
Succes med digital transformation

Hjernen er under maksimalt pres når vi implementerer nye digitale strategier eller større IT-systemer. På vores formiddagsseminar d. 26/2 i Aarhus og d. 27/2  i København får du indblik i hvad der sker i hjernen og hvordan du som leder kan minimere fald i produktiviteten.

Den digitale strategi og nye IT-løsninger giver et forspring overfor konkurrenterne – eller det er i hvert tilfælde planen. Men gør det nu også det? Ja – ud fra en alt andet lige betragtning, og vel at mærke på lang sigt!

Problemet er at alt andet IKKE er lige, alt andet forandrer sig. I mister momentum, glæde, passion og ikke mindst et voldsomt produktivitetstab hos den enkelte – og formentligt vågner I ret hurtigt op til en ny og dårligere kultur. Lad os sige det på den måde, at det er jo nok ikke var en del af planen, men den faktiske realitet i næsten 100% af større teknologiske forandringsprocesser. Også i jeres!

 

Emner du kan forvente at høre om på seminaret:

  • Hvad sker der i hjernen under forandringer?
  • Hvad fortæller den nye hjerneforskning som vi kan bruge med det samme?
  • Hvordan kan vi minimere fald i produktiviteten og samtidig bevare glæden?
  • Hvordan får vi klædt vores ledere og medarbejdere på til at blive mentalt robuste og håndtere en stor forandring på et højere niveau?
  • Hvordan ”snyder” vi hjernen så vi får de positive og adfærdsfremmende hormoner – selv under forandring?
  • Hvordan skaber vi positivitet om vores forandring i tanke, ord og handling?
  • Hvordan måler vi processen på en ny og effektiv måde?

 

Hvem får udbytte af seminaret?

Seminaret er relevant for dig, som er CEO, CFO, HR, COO eller CIO – i virksomheder der enten har igangsat eller skal til at igangsætte en stor implementering af nyt i IT eller er i gang med en digital transformation.

Hvor og hvornår

Aarhus: 26. februar 2019 kl. 8.30-11.30

København: 27. februar 2019 kl. 8.30-11.30

Brug 3 timer og bliv skarp på, hvor du med fordel kan sætte ind, når dine lederkompetencer  skal rustes til en digital transformation af din organisation og invitér gerne en kollega eller ven med.

 

Tilmeld dig seminaret

DEL

Jes Graugaard – Partner 

Jes er stifter og partner i Intenz. Han har arbejdet med udvikling af mennesker på alle niveauer og i stort set alle brancher siden 1988.

Jes Graugaard – Partner
Tlf. +45 22 12 22 40
E-mail jes@intenz.com