Salg

Seminar:
Eksekvering – nøglen til succes

Strategien er lagt – hvad skal der til for at blive blandt de 10% der over-performer på deres strategi?

Når vi sætter vores mål og lægger planer kan vi i øjeblikkets begejstring være temmelig ambitiøse med, hvad vi kan nå… og overkomme. For det er ikke kun tid det handler om. Det er også hjernekapacitet. Daniel Kahneman – ophavsmanden til bl.a. ”thinking fast & slow” (System 1 & 2) har en håndgribelig forklaring på det. Og det kan sammen med de rigtige værktøjer og ledelsesfærdigheder i markant grad øge dine chancer for at få succes med strategien.

Du får svar på:

  • Hvorfor fejler nogle strategier – og hvorfor er andre succesfulde?
  • Hvad er Sense of Urgency og hvordan skaber du den?
  • Hvilke værktøjer giver dig en høj grad af eksekvering?
  • System 1 & 2 – hvad er det og hvordan arbejde med det?
  • Hvordan bruger du balanceret målstyring?


Lidt mere om indholdet:

Statistikker viser at 10% af virksomheder får mere ud af strategien end forventet – det er dem der skaber Sense of Urgency. 70% fejler på strategien – på grund af brændende platform eller selvtilfredshed i organisationen. Men hvordan skaber du så Sense of Urgency – og omgående eksekvering?

Nedbryd det til delmål der inspirerer og giver mening
Tanker skaber følelser. Følelser skaber handlinger, der igen skaber resultater. Vi vil inspirere dig på, hvordan du arbejder med at nedbryde de overordnede mål efter vores model – balanceret målstyring – det sikrer dig både Sense of Urgency og eksekvering – når målene tager hensyn til vores mentale kapacitet (system 1 & 2).

Skab de rette Must Wins – og få en teknik til at skabe forståelse og mening for de mål, I sætter. Men hvor mange mål kan man reelt arbejde med og nå på én gang. Det løfter vi sløret for på seminaret.

 

Hvem henvender seminaret sig til?

Seminaret henvender til sig til HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling.

”Jeg kan lave nok så mange gode strategier, men hvis jeg ikke har mine ledere og min organisation med mig lykkes vi ikke. Det har Intenz hjulpet mig med”

René Fleischer

COO , Brenntag Nordic

DEL

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com