Invester et par timer i ny viden, nye perspektiver og nye værktøjer

Bliv inspireret til at øge salget, styrke ledelsen og udvikle kulturen i din virksomhed. Deltag på vores webinarer; det koster ikke noget – til gengæld er værdien høj.

Se alle webinarer herunder

Intenz webinarer sommer 2020

webinar / salg

Sådan accelererer du omstillingen af salget

For at undgå, at du taber momentum i salget på kort og lang sigt, får du på webinaret konkrete værktøjer og metoder, som kan sikre, at du er godt rustet til at omstille dit salg ved at kunne spotte nye muligheder og omsætte dem til bedre salgsresultater. På webinaret vil vi vise dig, hvordan du kan bruge en metode, som har øget resultaterne med mellem 15% og 625% i en lang række virksomheder, til at spotte og handle på nye muligheder i salget.  

Dato

26. maj

13.00-14.00

webinar / Ledelse

Sådan øger I handlekraften med psykologisk tryghed​

På vores webinar den 26. maj kl. 10:00-11:00 får du indsigt i, hvor forskelligt vores hjerner reagerer i situationer, hvor der er henholdsvis høj og lav grad af psykologisk tryghed, og hvorfor det har så afgørende effekt på kvaliteten af vores individuelle arbejde og vores samarbejde.

Dato

26. maj

10.00-11.00

webinar / Ledelse

Forstå hjernens trusselssystem når du leder transformationer​

Hjernen opfatter uønskede forandringer som trusler, og derfor sker det ofte, at den modarbejder processen. Hvis du som leder styrker din forståelse for hjernens spilleregler, øger du dine chancer for at lykkes med jeres transformation og få alle med ombord. På webinaret kigger vi på de hyppigste faktorer, der aktiverer trusselssystemet, og hvordan du som leder kan navigere uden om dem.

Dato

27. maj

10.00-11.00

Webinar / Salg

Sådan øger du salget til det offentlige marked

Det offentlige marked er i vækst og en sikker vej til at øge dit salg i krisetider. Nu er der en oplagt mulighed for dig at kigge ind, hvordan du øger dit salg til det offentlige. På webinaret får du, en række konkrete råd og værktøjer til, hvordan du skaber bedre resultater på det offentlige marked samt viser dig, hvad andre har gjort for løfte salget markant.

Dato

29. maj

08.30-09.30

Webinar / Ledelse

Strategi til adfærd – 3 ting du skal beherske som leder

På webinaret “Strategi til adfærd – 3 ting du skal beherske som leder” den 29. Maj kl. 13.00 – 14.00 giver vi dig forståelse for, hvad de virksomheder, der lykkes bedst, gør anderledes. Lad os med det samme afsløre, at det handler om mennesker – fordi adfærd er mennesker.

Dato

29. maj

13.00-14.00

On demand webinar

Ledelse

Neuroscience Leadership: Forstå menneskers adfærd og reaktioner under pres

Skruer du på strategien skal du skrue op for kommunikationen

Strategi til adfærd – når verden forandrer sig hurtigt

salg

Få styr på pipelinen og skab momentum i salget

Øg omsætningen med den nyeste viden fra salgsforskningen

Sales Enablement: Sådan øger du effektiviteten og sikrer mere salgstid

Få besked om nye webinarer

Vil du være sikker på at høre om vores nye webinarer, så tilmeld dig her. Vi udvider løbende listen med pop-up webinar og andre events.