Salg

Seminar:
Forandringsledelse & transformation

I vores moderne samfund har vi efterhånden vænnet os til at forandringer sker omkring os i højt tempo. Men nogle gange møder vi en større forandring – en transformation. Det kan være nye systemer og processer, ERP eller SAP, ny organisering, sammenlægninger & fusioner mv. 

Og det er vores urhjerne ikke gearet til! Deltag på vores 3-timers seminar og bliv inspireret.

 

Du får svar på:

  • Hvad sker der i vores hjerner, når vi står over for store forandringer?
  • Hvordan ”snyder” vi vores urhjerner og skaber succesfulde transformationer?
  • Tre niveauer af modstand – hvordan håndterer du som leder dem bedst?
  • Hvilke ledelsesværktøjer skal vi have på plads for at lykkes?

 

Lidt mere om indholdet:

BUM – så gjorde vores hjerne lige modstand mod en forandring… igen! Vi ved det er vigtigt, nødvendigt, værdifuldt osv. osv. men alligevel styrer vores urhjerne os skarpt uden om forandringer.Så hvad kan vi som ledere gøre for at komme uden om de helt automatiske reaktioner i hjernen? Og hvorfor er det så svært?

Vores hjerner fungerer – i mange henseender – stadig bare som vores urhjerne! For at spare energi og tid er vores hjerner designet til at elske vaner og til at blive i fastlåste mønstre. Derfor er forandringer ofte svære for det enkelte individ.
Hvordan gør vi det nemt?

Det handler i første omgang om som leder at forstå, hvor modstanden kommer fra. Er det blot rationel modstand – jeg forstår det ikke; er det emotionel modstand – jeg kan ikke lide det; eller er det personrettet modstand – jeg har ikke tillid til dig!
Med forståelse for, hvor modstanden kommer fra kan vi bedre sætte ind på at håndtere modstanden. Og her kommer kommunikationen ind i spillet. Hvordan skærper du din ledelsesmæssige kommunikation, så eventuel modstand bliver afdækket og afværget på en god og ligeværdig måde.

Er det urhjernen, som har magten i din organisation? På seminaret får du konkrete værktøjer til at lede dine medarbejdere igennem næste forandring.

 

Hvem henvender seminaret sig til?

Seminaret henvender til sig til HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling.

“Yderst inspirerende seminar, hvor jeg gik hjem og nærmest var ærgerlig over at flere fra vores organisation var gået glip af dette seminar. På en meget enkel måde fik Intenz sat ord og begreber på, hvad der er afgørende i arbejdet med forandringsledelse. De “formler” jeg tager med derfra, er direkte anvendelige at arbejde med i hverdagen.”

Maria Frederiksen

HR Partner, Aarhus Havn

“Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”

Per Schrøder

Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia

DEL

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com