Kultur

Seminar:
Neuro Science Leadership

Hvad sker der når vores urhjerner møder ”moderne” ledelse” – taler vi overhovedet samme sprog?

Nogle gange er der bare ting, der virker fantastisk med nogle medarbejdere og helt umuligt med andre medarbejdere. Hvorfor er der så stor forskel? Og hvad har din underbevidsthed som leder med det at gøre?

Vores hjerne kan trænes som en muskel – og ved bevidst træning af hjernen kan vi påvirke vores tanker, følelser og måden vi agerer på.

Hvordan hænger det så sammen med måden vi tænker på som leder eller medarbejder i en organisation? Jo, de tankemønstre, vi hyppigt har, bliver stærkere på godt og ondt.

 

På seminaret får du svar på:

  • Hvad er Neuro Science Leadership
  • Hvad er de vigtige resultater du kan bruge nu og her
  • Hvad rokker ved og modbeviser din nuværende grundtro
  • Hvorfor vil vores hjerne noget andet end det vi rationelt forstår, er det rigtige?

 

Lidt mere om indholdet:

Vi indrømmer det gerne – vi ved ikke nok! Og det gør du heller ikke. Ingen har en opdateret viden på dette område – fordi det flytter sig hver dag. Og sjovt nok er det sådan, at jo mere der forskes, desto mere uvidenhed åbenbares. Forskerne inden for dette felt mener, at de kun lige har taget hul på emnet, og kun kender fragmenter. Men disse er vigtige.

Neuro Science Leadership er et forholdsvis nyt begreb, som på kort tid har vist sin berettigelse i dialogerne om leder- og organisationsudvikling. Specielt er det jo spændende for os, der arbejder med ledelse at se sammenhængen mellem forskning og ledelse. Når videnskaben kobles sammen med ledelse, kaldes det i dag for Neuro Science Leadership.

Hvad er Neuro Science Leadership?
Vi vil på dette seminar give dig det, vi selv ved og de erfaringer vi har gjort om emnet – og relatere det til ledelse og de metoder og værktøjer, vi bruger i dag. Hvorfor reagerer vi fx så skarpt, når vi får feedback? Det viser MRI-Scanneren som forskerne bruger. Smertecentret aktiveres voldsomt. Så tror da pokker at vi reagerer med paraderne oppe og helst er fri. Hvad sker der i hjernen under forandringer? Hvordan påvirker en god eller dårlig relation til en leder hjernen?
Kom og få ny viden om dette – og hvorfor meget af det, du allerede gør, virker. Største nyhed er nok ifølge forskerne at skulle Maslow med nyeste forskning lave teorien om i dag, ville det sociale behov være på første niveau i behovspyramiden – naturligvis lige efter om vi har WIFI eller 4G!

 

Hvem henvender seminaret sig til?

Seminaret henvender til sig til HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling.

 

“Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”

Thomas Fahlberg

Udviklingsdirektør, Pascal A/S

DEL

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com