Passion, performance og resultater

– i den helt rigtige balance

Hvad vi gør

Vi inspirerer mennesker til at overgå deres egne forventninger.
Lyder det ambitiøst? Så LÆS MERE her

Hos Intenz arbejder vi med organisationsudvikling ud fra vores 4 kompetencer:  KulturLedelseSalg og Måling. Klik på de emner, der interesserer dig, og læs meget mere om vores perspektiv på emnet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Nederst på siden har vi samlet vores kundecases. Her kan du læse vores kunders udviklingshistorier og høre, hvordan de har opnået markant bedre resultater med Intenz som strategisk partner.

Kultur

Mennesker og kultur er fundamentet for alt, hvad vi gør

Vi ser – og dokumenterer- den direkte sammenhæng mellem bundlinje og passion i organisationerne.
Læs her om vores perspektiv på kultur, og hvordan vi skaber en stærk virksomhedskultur ude i organisationerne. I Intenz har vi flere stærke ressourcer på feltet, som altid er klar på at uddybe vores tanker og tilgange.

Ledelse

Vi har en brændende passion for at udvikle ledere – fordi dygtige ledere skaber verdensklasse resultater gennem deres medarbejdere

Find her inspiration og viden om vores tilgang til ledelse – og læs om, hvordan vi arbejder med ledelse og lederudvikling. Du kan også finde kundecases og møde vores passionerede kompetenceteam inden for ledelse.

Salg

At skabe salg og performance i verdensklasse driver os, da maskinrummet i de fleste virksomheder er salgsafdelingen

Salg handler om at rejse forventninger – og service om at indfri dem. Du får her et overblik over, hvordan vi styrker organisations salgs- og kundekultur. Gennem vores kundecases kan du også søge inspiration og lære os bedre at kende. Vi har sat vores bedste team sammen inden for salg, som du kan kontakte, hvis du har brug for at vide mere.

Måling

Processen og udviklingen omkring en måling er altafgørende

Når vi arbejder med måling i Intenz bliver den skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Læs her om vores perspektiv på måling samt hvilke forskellige typer af målinger, vi tilbyder. Hent mere viden i vores kundecases eller kontakt vores stærke team inden for måling.

Cases

Man bør høre en historie fra flere sider.
Den vigtigste er side kundernes – og deres historier får du her

Selvom vi gør os umage med at beskrive, hvad vi kan gøre for dig – ja, så ved vi godt, at du meget hellere vil høre, hvad vores kunder siger om os. Her kan du derfor læse, hvad ledere og HR-ansvarlige fra en række velrenommerede virksomheder fortæller om udbyttet ved et samarbejde med Intenz.