Du må gerne forvente dig mere end rimeligt

Velkommen til Intenz

– et nordisk konsulenthus med organisationsudvikling som passion

Når alt kommer til alt, er virksomheder mennesker – og stort set alle virksomhedens aktiviteter er baseret på menneskelig adfærd.

Det er dét perspektiv på organisationsudvikling, du vil møde, når du vælger at samarbejde med Intenz. Derfor går vi ikke blot målrettet efter at optimere organisationers performance. Vi lægger mindst lige så meget arbejde i at intensivere menneskelig adfærd.

For at du kan lære os bedre at kende, præsenterer vi her de grundsten, som Intenz bygger på. Hver eneste del spiller en rolle for vores tilgang til kunder, samarbejdspartnere og kolleger indbyrdes.

Nedenfor kan du læse om vores filosofi, vores mission, vision, værdier – og om vores medarbejdere. Vækker det din nysgerrighed, glæder vi os til at høre fra dig. Du finder vores kontaktformular nederst på siden.
Hvis du vil læse mere om, hvordan vi udvikler organisationer, kan du finde det under menupunktet Hvad vi gør

Vores indgangsvinkel til arbejdet med organisationsudvikling er, at virksomheder når alt kommer til alt, er mennesker – og stort set alt, hvad der sker, er baseret på menneskelig adfærd. Vi går derfor målrettet efter at intensivere menneskelig adfærd og organisationers performance.

For at du kan lære os bedre at kende og få et indblik i hvem vi er, vil vi gerne præsentere de grundsten, Intenz bygger på. Hver eneste del spiller en rolle for vores tilgang til vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst til hinanden. Nedenfor kan du derfor læse om vores filosofi, vores mission, vision og værdier samt om vores medarbejdere. Nederst på siden kan du se, hvordan du kan kontakte os. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder og udvikler organisationer, kan du finde det under vores kompetencer

Mission + Vision + Værdier

Som kunde, leverandør og medarbejder vil du opleve en stærk kultur i Intenz. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med et stærkt værdisæt definerer de vores kultur. 

Mission

Vi får mennesker og organisationer til at vokse – og skaber passion, performance og resultater.

Vision

Intenz er top of mind, når virksomheder ønsker passion, performance og resultater i verdensklasse.

Værdier

Intenz er en værdibaseret virksomhed. Vores værdisæt udspringer af ønsket om at være en attraktiv virksomhed – naturligvis for vores kunder, men også for samarbejdspartnere og ikke mindst for os selv. Derfor lever vi efter de fem nedenstående værdier:

Perspektiv / Performance / Professionel / Passion / Pioner

“Det er ikke det, vi gør en gang imellem, som tæller, men vores konstante handlinger.”

Anthony Robbins

Hvorfor udvikle?

Hvad gør de bedste virksomheder i verden anderledes end andre virksomheder? – Intet. De gør det samme som alle andre virksomheder – de gør det blot mere intenst. De efterlever deres værdier mere intenst, stræber mere intenst efter at nå visionen, træner intensivt, udvikler sig og sigter endnu højere.

Vores navn tager udgangspunkt i ønsket om at intensivere indsatser og performance. Vi motiverer og engagerer ledere og medarbejdere i processerne med en høj grad af intensitet.

Hvordan vi arbejder

Vi skaber bæredygtig organisationsudvikling – udvikling, hvor ny viden fører til resultater i verdensklasse. Tilgangen er ganske simpel. Vi gør komplicerede begreber så enkle, at de kan implementeres og bruges i hverdagen og ramme hjertet af hver enkelt leder og medarbejder. Vores læringsstil bygges op omkring glæde og intensitet. Glæde, der skaber fundament for læring og udvikling – og ikke mindst glæde ved performance.

Medarbejdere hos Intenz

Et stærkt og passioneret medarbejderteam er altafgørende for, at vi kan skabe fantastiske resultater sammen med vores kunder.
Du skal kunne mærke, at du samarbejder med mennesker, der investerer noget af sig selv, når du samarbejder med Intenz. Derfor får du her et indblik i, hvem vi er – både på og uden for banen.

Camma Åstrøm-Andersen

Partner

+45 22 12 22 60

caa@intenz.com

LÆS MERE

Jes Graugaard

Partner

+45 22 12 22 40

jes@intenz.com

LÆS MERE

Mads W. Olsen

Partner

+45 22 12 22 34

mwo@intenz.com

LÆS MERE

Morten S. Petersen

Partner

+45 22 12 22 41

msp@intenz.com

LÆS MERE

Rasmus Åradsson

Partner

+45 22 12 22 41

rar@intenz.com

LÆS MERE

Anne Thornemann Johansen

Konsulent

+45 22 12 22 35

ajo@intenz.com

LÆS MERE

Camilla Visted Andersen
Projektleder

+45 25 44 25 78

cva@intenz.com

LÆS MERE

Charlotte Kemp Clément

Koordinator

+45 30 10 40 00

ckc@intenz.com

LÆS MERE

Daniel Aagaard Rasmussen

Konsulent

+45 25 44 25 73

dar@intenz.com

LÆS MERE

David Nissen

Konsulent

+45 27 29 10 05

dni@intenz.com

LÆS MERE

Elsebeth Wegeberg

Konsulent

+45 22 12 22 53

ewc@intenz.com

LÆS MERE

Gitte Riis Axelsen

Koordinator

+45 25 44 25 76

gra@intenz.com

LÆS MERE

Lars Johannsen

Konsulent

+45 22 12 22 42

laj@intenz.com

LÆS MERE

Michael Mortensen

Konsulent

+45 25 44 25 70

mmo@intenz.com

LÆS MERE

Morten Hagen

Konsulent

+45 22 12 22 96

mha@intenz.com

LÆS MERE

Rasmus Larsen

Konsulent

+45 22 12 22 55

rll@intenz.com

LÆS MERE

Rasmus Studstrup

Konsulent

+45 25 44 25 75

rst@intenz.com

LÆS MERE

Severin Bertel Kristensen

Projektassistent

+45 22 12 22 46

sbk@intenz.com

LÆS MERE

Susanne Kloster

Marketing

+45 25 44 25 72

slk@intenz.com

LÆS MERE

Søren Buchbjerg

Konsulent

+45 40 45 04 86

sbu@intenz.com

LÆS MERE

Happy
vores glade kontorhund

LÆS MERE

Kontakt os

Samarbejde bygger på tillid, så intet er afgjort, før vi har mødt hinanden.
Ring eller skriv til os her – vi glæder os oprigtigt til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Du er selvfølgelig også velkommen til spørge nærmere ind til f.eks. vores kompetencer, inspirationsseminarer eller åbne kurser.

Ønsker du at vide mere om hvem vi er

Elsebeth er konsulent i Intenz og har siden 2011 arbejdet med bl.a salgs-, kultur- og ledelsesudvikling. Hun er desuden certificeret i DISC personprofiler og tilbyder individuel coaching og sparring i forbindelse med udviklingsforløb.

Elsebeth Wegeberg – konsulent
Tlf. +45 22 12 22 53
E-mail ewc@intenz.com