Du må gerne forvente dig mere end rimeligt

Vores filosofi

Vi vil gerne give dig et klart billede af, hvorfor vi mener, at udvikling er afgørende for selv den stærkeste organisation, og hvad vores indgangsvinkel til organisationsudvikling er.

Vores indgangsvinkel til arbejdet med organisationsudvikling er, at virksomheder når alt kommer til alt, er mennesker – og stort set alt, hvad der sker, er baseret på menneskelig adfærd. Vi går derfor målrettet efter at intensivere menneskelig adfærd og organisationers performance.

For at du kan lære os bedre at kende og få et indblik i hvem vi er, vil vi gerne præsentere de grundsten, Intenz bygger på. Hver eneste del spiller en rolle for vores tilgang til vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst til hinanden. Nedenfor kan du derfor læse om vores filosofi, vores mission, vision og værdier samt om vores medarbejdere. Nederst på siden kan du se, hvordan du kan kontakte os. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder og udvikler organisationer, kan du finde det under vores kompetencer

Hvorfor udvikle ?

Hvad gør de bedste virksomheder i verden anderledes end andre virksomheder? – Intet. De gør det samme som alle andre virksomheder – de gør det blot mere intenst. De efterlever ders værdier mere intenst, stræber mere intenst efter at nå visionen, træner intensivt, udvikler sig og sigter endnu højere.

Vores navn tager udgangspunkt i ønsket om at intensivere indsatser og performance. Vi motiverer og engagerer ledelse og medarbejdere i processerne med en høj grad af intensitet.

Vi definerer intensitet som:
“Graden af den energi, styrke, dedikation og motivation, man lægger i det, man gør”.

intensitet skaber

  • Begejstring
  • Performance
  • Dynamik

Intensitet smitter andre!

Graden af intensitet er derfor afgørende for det resultat, der skabes. Intensiteten kan måles – og udvikles. Det er det, vi tror på. Det er det, vi gør – og deraf kommer vores navn.

Hvordan vi arbejder

Omdrejningspunktet for vores arbejde er organisationsudvikling, der sker gennem vores fem kompetencer: Strategi, Ledelse, Kultur, Salg og Måling, som du kan læse mere om under kompetencer.

Vi skaber bæredygtig organisationsudvikling – udvikling, hvor ny viden fører til resultater i verdensklasse. Tilgangen er ganske enkel. Vi gør komplicerede begreber så enkle, at de kan implementeres og bruges i hverdagen og ramme hjertet af hver enkelt leder og medarbejder. Vores læringsstil bygges op omkring glæde og intensitet. Glæde, der skaber fundament for læring og udvikling – og ikke mindst glæde ved performance.

Vi har specialiseret os i at følge vores kunders udvikling helt til dørs. Derfor samarbejder vi med vores kunder fra opsætning af mål og fastlæggelse af udgangspunkt og hele vejen til de resultater, der er sat som mål. Vi udfordrer vores kunder på, hvor de gerne vil hen og hvor de står i dag samt stiller skarpt på, hvad der skal til, for at det rent faktisk kan lade sig gøre. Undervejs tilfører vi ny viden, sikrer et positivt læringsmiljø med glæde, motivation og lyst til udvikling – og skaber mulighederne for, at en forbedret adfærd forankres i hele organisationen. Med andre ord kan vi sikre, at organisationer, ledere og medarbejdere kommer i mål med de resultater, de har sat sig for.

Lær os bedre at kende

Vi vil gerne give dig muligheden for at hente værdifuld inspiration og værktøjer inden for organisationsudvikling – og ikke mindst muligheden for at læse os bedre at kende. Derfor får du chancen for at kigge indenfor i vores showroom på vores 3 timers gratis inspirationsseminarer.