Du må gerne forvente dig mere end rimeligt

Mission + vision + værdier

Som kunde, leverandør og medarbejder vil du opleve en stærk kultur i Intenz. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med et stærkt værdisæt definerer de vores kultur.

Mission

Vi får mennesker og organisationer til at vokse – og skaber passion, performance og resultater.

Vision

Intenz er top of mind, når virksomheder ønsker passion, performance og resultater i verdensklasse

Værdier

Intenz er top of mind, når virksomheder ønsker passion, performance og resultater i verdensklasse

Pioner
Vi er pionerer – altid i front. Vi er ukuelige og søger konstant innovation og nye muligheder. Vi ønsker at påvirke vores kunder til også at være pionerer, og stiller krav om pionerånd hos vores samarbejdspartnere.

Nøgleord: Nytænkning – Mod – Muligheder

Perspektiv
Vi sætter koncepter i perspektiv. Vi har en holistisk tankegang i både privatliv og arbejde. Vi hjælper vores kunder til at tænke i perspektiver og forventer, at vores samarbejdspartnere sætter koncepter i perspektiv for os.

Nøgleord: Forståelse – Helhed – Sammenhæng

Passion
Vi arbejder og lever passioneret. Kort sagt, så lever vi for det, vi laver. Så stærkt, at vores passion smitter af på vores kunder. Vi forventer samme passion hos vores samarbejdspartnere.

Nøgleord: Hjerte – Glæde – Dedikation

Professionel
Vi er professionelle og de bedste i vores område og branche. Vi søger konstant at forbedre vores arbejdsmetoder og vores kompetencer, og hjælper vores kunder til at blive mere professionelle. Vi forventer også, at vores samarbejdspartnere tænker og arbejder professionelt i alle faser af et samarbejde.

Nøgleord: Kvalitet – Pålidelig – Service

Performance
Vores performance er verdensklasse – både hvad angår mennesker og forretning. Vi arbejder konstant mod en High Performance adfærd og hjælper vores kunder med at blive High Performere. Vi forventer, at vores samarbejdspartnere også arbejder efter en High Performance adfærd.

Nøgleord: Præstation – Effektivitet – Resultater