Kultur

Kulturmåling

Kulturmålingen er Intenz’ værktøj til medarbejdermåling. Værktøjet viser den entydige sammenhæng mellem kulturen i virksomheden og virksomhedens evne til at skabe økonomiske resultater.

Kulturmålingen er derfor en afgørende driver for udvikling hen mod den kultur, virksomheden ønsker at have. Målingen er baseret på en helhedsvurdering af virksomhedens samlede performanceevne – en holistisk vurdering af hvor stærk kulturen er på de områder, de bedst performende virksomheder i verden er særligt stærke på. Intenz’ kulturmåling er dermed langt mere en blot en måling af trivsel eller tilfredshed – det er en måling af, om vi kan skabe resultater.

Med målingen er det derfor muligt at få nøjagtig viden om følgende:

Hvor god er virksomhedens indtjeningsevne?

  • Hvad skal vi fastholde?
  • Hvad skal vi udvikle på lang sigt?
  • Hvad skal vi udvikle på kort sigt?

Derudover er kulturmålingen også et stærkt værktøj til at skabe motivation til udvikling blandt ledere og medarbejdere, alt imens det er et eminent værktøj til dialog. Hvad er det for en kultur, vi gerne vil have? Og hvor er vi egentlig i dag?

Kulturmålingen giver muligheden for at tage temperaturen på kulturen og skaber et udgangspunkt, der giver ægte sense of urgency for at tage fat de steder, hvor der er brug for det.

Læs mere om processerne for Intenz´ kulturmåling samt måleområderne her

DEL