Vil du skabe en effektiv salgsorganisation med forbedret omsætning?

Gratis B2B Salgsanalyse

Forskning viser, at salgsorganisationer kan forbedre deres omsætning ved at tænke langt mere strategisk og taktisk, end de gør i dag. Alt for ofte er der kun en lille (eller ingen) sammenhæng, mellem måden salg tænkes, og måden det udføres. Men når der skabes sammenhæng mellem de strategiske overvejelser og den taktiske eksekvering, kan I for alvor opnå resultater i salgsafdelingen. 

Få analysen nu

Udfyld formularen herunder og få adgang til analysen.

Med +200 kendte salgsmetoder kan det være svært at vælge den rigtige ​

Mange fristes til at se salg som en ret ukompliceret disciplin.  

Så længe sælgeren har gode menneskelige egenskaber, et glimt i øjet og en stor grad af konkurrenceånd i blodet, er det blot et spørgsmål om tid, før kunden bider på krogen.  

Men forskning viser, at salg og salgsledelse kræver en langt mere strategisk og taktisk tilgang 

De forskellige metoder passer til bestemte salgssituationer, men ofte sker valg af salgsmetode ubevidst og uden tanke for den salgssituation, sælgeren står i – og det kan have store konsekvenser for resultaterne i salgsafdelingen. Salgsmetoden skal nemlig matche dine kunders adfærd, og måden de køber på 

Derfor er det afgørende, at der er sammenhæng mellem de strategiske overvejelser og den taktiske eksekvering i salget.

B2B salgsanalysen giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet, så I opnår bedre resultater i salgsafdelingen.

Det får du:​

Vi vil gerne tilbyde en gratis og fuldstændig uforpligtende B2B Salgsanalyse – udarbejdet af en salgsforsker og specialister med mere end 25 års erfaring med salgsudvikling. 

En analyse, som normalt koster mange tusinde kroner. Og en analyse, som minimum kan forbedre omsætningen med 8%.

Vi tilbyder analysen kvit og frit, fordi vi tror på, at vi kan levere så meget værdi, at du efterfølgende har lyst til at samarbejde med os på den ene eller den anden måde.

Vi leverer en færdig analyse og drøfter prioriteringerne med jer, så I efterfølgende kan begynde der, hvor gevinsten er størst holdt op imod indsatsen.

Det med småt
Nej – vi har ikke monteret en snubletråd, så du alligevel kommer til at betale. Men analysen er målrettet danske virksomheder uanset branche og geografi med mere end 30 medarbejdere, som er ambitiøse i deres mål, som tror på, at der er uforløst potentiale i virksomheden, og som ønsker at arbejde med deres salg. 

Derfor forbeholder vi os retten til at takke nej til at tilbyde dig den gratis analyse, hvis vi vurderer, at din virksomhed ikke passer på vores kriterier.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er kvalificeret, er du velkommen til at kontakte Rasmus Åradsson på telefon +45 22 12 22 41 eller på e-mail rar@intenz.com og få en snak om mulighederne.

Intenz leverer dedikerede, præcise og brugbare modeller til direkte integration i din salgskultur og i dine strategiske modifikationer til brug i en travl og hektisk hverdag. Jeg kan varmt anbefale Intenz, hvis du ønsker at opnå resultater.”
Martin Grauballe
LogodanIT A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia