Analyse

Gratis Sales Alignment analyse

Jeres salgskæde skal hænge sammen – men er det tilfældet?

Forskning viser, at vi tænker alt for lidt taktisk, når det handler om salg. Alt for ofte er der for lille (eller ingen) sammenhæng mellem måden, vi tænker henholdsvis agerer på i salg, og lige så ofte halter metoderne.

 

Det får du

Vi vil gerne tilbyde en gratis og fuldstændig uforpligtende Sales Alignment analyse – udarbejdet af en salgsforsker og specialister med mere end 25 års erfaring med salgsudvikling. 

En analyse, som normalt koster mange tusinde kroner. Og en analyse, som minimum kan forbedre omsætningen med 8%.

Vi tilbyder analysen kvit og frit, fordi vi tror på, at vi kan levere så meget værdi, at du efterfølgende har lyst til at samarbejde med os på den ene eller den anden måde.

Vi leverer en færdig analyse og drøfter prioriteringerne med jer, så I efterfølgende kan begynde der, hvor gevinsten er størst holdt op imod indsatsen.

Det med småt
Nej – vi har ikke monteret en snubletråd, så du alligevel kommer til at betale. Men analysen er målrettet danske virksomheder uanset branche og geografi med mere end 30 medarbejdere, som er ambitiøse i deres mål, som tror på, at der er uforløst potentiale i virksomheden, og som ønsker at arbejde med deres salg. 

Derfor forbeholder vi os retten til at takke nej til at tilbyde dig den gratis analyse, hvis vi vurderer, at din virksomhed ikke passer på vores kriterier.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er kvalificeret, er du velkommen til at kontakte Rasmus Åradsson på telefon +45 22 12 22 41 eller på e-mail rar@intenz.com og få en snak om mulighederne.