on demand webinar

Webinar: Ledelse i “New Normal” – hvordan lede på distancen?

Man bliver ikke våd af at sige vand! Og man bliver ikke dygtig af at sige “New Normal”! 

Alle er enige om, at vi har et New Normal – men hvad skal vores ledere reelt gøre anderledes end de plejer, og hvad skal de være dygtige til. Det er langt fra nok at gøre det, vi plejer at gøre, at kunne det, vi plejer at kunne, når alt omkring os er forandret. New Normal – New leadership. 

Nye strukturer, arbejdsformer, hjemmekontorer, digitalisering, online møder, videomøder.. alt sammen ting, der er kommet helt tæt på over de seneste 5-6 måneder. Og det har for rigtig mange betydet en kæmpe transformation af lederrollen – og stor usikkerhed. 

Nogle ledere har været vant til ”distanceledelse”, fordi de ikke befinder sig på samme lokation som deres medarbejdere. Men i dag er det stort set alle ledere, der skal lykkes med ledelse over for medarbejdere, der er fysisk fraværende. 

Det ændrer kravene til discipliner, ledere normalt tager i brug for at lykkes i lederrollen. Nye krav til skarp, struktureret og involverende kommunikation. Nye måder at lytte og observere, Nye måder at holde fokus og produktivitet. Nye måder at måle og vurdere kulturen. Nye måder at udvikle på. Nye måder at skabe fællesskab og teamfølelse… listen er lang og opgaven er krævende. 

På on demand webinaret får du svar på:

  • Hvad viser den nyeste research og de nyeste trends?
  • Hvad betyder New Normal for lederrollen?
  • Hvad skal dine ledere som minimum mestre for at lykkes
  • Hvordan får du effektivt opgraderet dine ledere