on demand webinar

Hvordan ”remote work” bliver en konkurrencefordel​

Vi kigger ind i en ”ny normal”, der ikke ligner noget vi kender. Alle arbejder meget mere på distancen, ofte ser man ikke sine kolleger hele ugen, møder og dialoger foregår remote. Og der er faktisk rigtig mange fordele ved det – både for virksomhed og for medarbejderne. 

Men – og der er et men – hvad med kulturen? Kulturen er vores kollektive adfærd – det vi tænker, føler og gør i virksomheden – og derfor er den helt afgørende for at vi når vores mål og resultater. Når kulturen smuldrer, ser vi det alt for sent – først når resultaterne falder!  

Med nye strukturer, metoder og distance skal vi udvikle, måle og fastholde vores kultur og adfærd på nye måder. Normalt kunne vi “måle” kulturen ved blot at være til stede. Se, lytte, observere, fornemme og spørge. Det er ikke længere nok. 

Ny ledelse og nye metoder til at måle kulturen – og øget hyppighed – er vejen frem.  

Men hvad skal vi måle, hvordan skal vi lede og hvordan sikrer vi succes. Det har vi konkrete bud på og erfaringer med. 

Alt det vil vi komme omkring på webinaret ”Hvordan ”remote work” bliver en konkurrencefordel” torsdag den 10. september kl. 10.00, hvor vi giver input til, hvad der sker hvis kulturen skrider uden at vi opdager det og hvordan man kan holde følingen med kulturen på distancen.  

Vi inviterer på 1 times online indsigt for CEO’s, HR-direktører og andre C-level, der ønsker at fremtidssikre deres organisation og ledelse, så ”ny normal” bliver en konkurrencefordel i stedet for en svaghed. 

På on demand webinaret får du svar på:

  • Viden om hvad der skal til for at fastholde – måske endda forbedre kulturen i den nye normal 
  • Metoder til at sikre fortsat højt engagement, produktivitet og resultater 
  • Viden om, hvad dine ledere skal gøre og hvad der skal til for at de lærer det 
  • Viden om, hvordan du måler om kulturen udvikler sig som ønsket