ON DEMAND WEBINAR

Hvordan de bedste omsætter strategi til adfærd​

Hvad adskiller stærkt performende virksomheder fra alle de andre i den nye “normal”? Hvorfor klarer nogen virksomheder sig bedre i modvind og turbulente tider end andre med samme vilkår? 

Nogen vil mene, at årsagen til deres overbevisende resultater skyldes deres produkter, en bedre strategi eller måske endda klogere mennesker. Og det vil da helt sikkert også hjælpe på rette vej.  

I sidste ende er det kulturen – dvs. jeres adfærd – der afgør, om I lykkes med at omsætte strategi til resultater. Kultur og adfærd korrelerer med performance, der altid er afgørende for resultater – både på godt og ondt.  

Vores målinger og data viser, at næsten alle virksomheder stadig undervurderer betydningen af kultur og adfærd – men overvurderer nuværende reelle niveau. Tænk engang på, hvilken adfærd I ønsker at se overfor jeres kunder, hvilke holdninger jeres medarbejdere har til produkter & ydelser, hvilken adfærd I har ift. at skabe effektive og agile processer, hvordan den enkelte tænker og agerer kommercielt.  Adfærden på alene de 4 områder giver en forskel på overskudsgraden på mange procent – og dermed en bundlinje der ofte kan forøges med en faktor 2 eller 3. 

Det svære er ikke at konstatere, om der mangler den adfærd, som får jer i mål. Det svære er at opdage det i tide og at finde ud af, hvorfor I har den adfærd og kultur, I har, og hvordan du ændrer den.  

Hvad handler indlægget om?

På webinaret stiller vi skarpt på, hvad mere end 30 millioner datapunkter fortæller, vi skal gøre, for at skabe virksomheder, der bliver værd at investere i for ejere, kunder og de mennesker, som bruger de fleste af deres vågne timer på jobbet.  

Helt specifikt får du essensen af mere end 20 års data fra + 300 danske virksomheder, som har gennemført en eller flere kulturmålinger med det formål at bliver klogere på: 

  • Hvilke faktorer gør jer i stand til hurtigere at omsætte strategi til adfærd?
  • Hvad påvirker jeres bundlinje mest? 
  • Hvilken adfærd skal der til for at produktiviteten stiger, og strategi og mål indfries? 
  • Hvad er det rigtige sted at starte?

Webinaret er tilgængeligt on demand. Udfyld formularen og se det allerede nu.

Tilmeld dig 

Udfyld formularen og se det allerede nu.