Webcast: 26. februar kl. 9.00-10.00

Business Partner med strategisk indflydelse

Det er med stabsfunktionerne som med vores dagplejer og skoler. Vi savner dem alle først rigtig meget, når de ikke har åbent eller ikke fungerer. Men for begges vedkommende gælder, at de har en afgørende rolle ift. at vi lykkes i hverdagen.  

Magien for en stabsfunktion opstår, når de transformerer deres måde at arbejde på, fra leverandør af en ydelse eller service til at være business partner. Når de skaber relationer kendetegnet ved respekt og nærhed. Når de forstår forretningen i dybden og kan udfordre deres interessenters vaner og forståelse.

Hvad handler indlægget om?

Vi kommer ind på, hvilke udfordringer man kan møde i stakeholder management, hvilken modstand man kan opleve i organisationen og hvilke færdigheder og metoder, det kræver for at arbejde i retning mod at blive strategisk business partner. 

Du skal som leder sikre, at din afdeling er mere end blot leverandør af en ydelse/service. Du skal sikre forståelse, selvtillid og færdigheder i teamet, så I kan tage en aktiv rolle i samspillet med jeres interne “kunder”.

Hvorfor skal jeg deltage?

Fordi du får viden om og inspiration til, hvordan du udvikler dit team, så I sammen fremstår som en stærk business partner:

  • Hvad skal I have af viden, færdigheder og holdninger?
  • Hvilken forståelse skal I have for den forretning som i supporterer?
  • Hvordan skaber og fastholder I stærke relationer i organisationen?
  • Hvordan bidrager I med værdi i samarbejdet?
  • Hvad er det vigtigste fokus og ønsker for jeres interne kunder?

Vi inviterer på ca. 45 minutters koncentreret indsigt til ledere af interne funktioner, som understøtter forretningen. Det kan være IT, HR, Jura, Økonomi o. lign.

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld formularen – og sæt kryds i kalenderen fredag den 26. februar kl. 9.00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang.

Tilmeld dig 

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig.

Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia