DELTAG I WEBINARET: 

3. DECEMBER kl. 09.00-10.00

Business Partner med indflydelse på forretningen

Business Support funktioner har ofte en afgørende rolle ift. at virksomheder lykkes med de strategiske målsætninger. Men det kræver, at de kan gøre deres indflydelse gældende i forhold til andre afdelinger og de beslutninger, der træffes. De skal skabe relationer kendetegnet ved respekt og nærhed, men samtidig også excellere i forståelse af forretningen og udfordre deres interessenters vaner og forståelse. 

På webinaret kommer vi ind på, hvilke udfordringer man kan møde i stakeholder management, hvilken modstand man kan opleve i organisationen og hvilke færdigheder og metoder, det kræver for at øge sin indflydelse på beslutningerne. 

Du skal som leder sikre, at din afdeling er mere end blot leverandør af en ydelse/service. Du skal sikre forståelse, selvtillid og færdigheder i teamet, så I kan tage en aktiv rolle i samspillet med jeres interne “kunder”.  

På webinaret får du viden og inspiration til, hvordan du udvikler dit team, så I sammen fremstår som en stærk business partner:

  • Hvad skal I have af viden, færdigheder og holdninger  
  • Hvilken forståelse skal i have af forandringer i omverdenen og i jeres virksomhed og indvirkning på jeres opgaver 
  • Hvordan skaber og fastholder I stærke relationer i organisationen 
  • Hvordan bidrager I med værdi i samarbejdet 
  • Hvad er det vigtigste fokus og ønsker for jeres interne kunder 

Hvem henvender webinaret sig til:

Webinaret henvender sig til dig, hvis du har ansvaret for en intern funktion i din virksomhed, som understøtter forretningen. Det kan være IT, HR, Jura, Økonomi o. lign. Og du har en gruppe medarbejdere, du vil sikre dig opleves værdifulde og har maximal indflydelse på forretningen.

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret torsdag den 3. december kl. 9.00 – 10.00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen. 

Det bedste er selvfølgelig at deltage ”live”, hvor du kan stille spørgsmål og kommentere, men kan det ikke lade sig gøre, skal du bare tilmelde dig alligevel, så modtager du en mail med optagelsen efterfølgende.

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S