Live webinar: 28. april kl. 13.00-14.00

Tillidsfulde organisationer skaber bedre resultater

74% mindre stress, 106% mere energi på jobbet, 50% højere produktivitet og 29% mere engagement.  Det er, hvad du får ud af en høj grad af tillid i organisationen sammenlignet med en lav grad af tillid (Kilde: Harvard Business review). 

Alt sammen ting der kan ses på både top- og bundlinje – både den økonomiske og den menneskelige. Det kommer vi meget mere i dybden på, på vores næste live-session.

Hvad handler denne live-session om?

Vi sætter fuld fokus på, hvilken rolle lederne spiller ift. At skabe tillid, hvad man skal mestre for at skabe det… og hvorfor du ikke kan “fake” tillid. 

Og før du stejler og afskriver det med tillid som noget, der hører hjemme i en HELT anden kontekst, så læs lige videre. Der er mange gode grunde til at nuancere forståelsen af begrebet. Tillid handler ikke bare om at udvise sårbarhed, som nyere team-teori har kredset omkring. 

Tillid er meget mere end det – og det er faktisk noget der har fysisk indvirkning på vores krop og helbred. Onsdag den 28. april arrangerer vi næste live Q&A-session med forsker Camilla Valbak-Andersen, som sammen med Morten S. Petersen, Partner i Intenz, vil folde begrebet ud og kigge på, hvad vi kan gøre i den daglige ledelse.

Hvorfor skal jeg deltage?

Du får forskningens og praktikkens bud på, hvorfor tillid er afgørende og hvordan du omgående kan styrke din adfærd! 

Vi vil sætte fokus på de fordele, der er ved tillid i en ledelseskontekst – øget effektivitet, innovation og glæde, for bare at nævne et par stykker. 

Og her kan du få lov til at påvirke dialogen. Ved tilmelding får du mulighed for at skrive, hvad du ser som de største udfordringer eller stille de spørgsmål, du går og tumler med. 

Undervejs i live-sessionen kan du også stille spørgsmål i chatten, og vi vil svare efter bedste evne.   

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld formularen – og sæt kryds i kalenderen onsdag den 28. april kl. 13.00 – 14.00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang.

Tilmeld dig 

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig.

Gennem samarbejdet med Intenz står vi i dag med et sammentømret ledelses-team, der viser en høj grad af tillid, en høj grad at stolthed over det, de har skabt”.
Mogens Auchenberg
Fabriksdirektør, Schneider Electric
Uden processen med Intenz kunne vi ikke lykkes med at skabe det enorme momentum på så kort tid og de gode resultater”.
Anette Kalle
Adm. direktør, Lantmännen Unibake Danmark A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening”.
Per Schrøder
DIRECTOR FLIGHT OPS AND NP, THOMAS COOK AIRLINES SCANDINAVIA