Start stærkt ud efter ferien med øget trivsel og produktivitet

Er det svært at finde fokus og motivation efter ferien? Og lokker beroligende artikler, der opfordrer til at starte roligt op?

Vi kalder det for ’B.S.’ (regn selv forkortelsen ud). For der er masser af energi og øget omsætning i at starte stærkt ud efter ferien. Og det kan du gøre på mange måder.

Hos Intenz begynder vi hvert nyt år med internt kick-off i uge 1 og et igen i første uge af august. En træningslejr, hvor vi alle sætter fælles mål, træner færdigheder og udfordrer hinanden. Denne gang blev vi bl.a. inspireret af en hjerneforsker, en storyteller, Intenz’ samarbejdspartnere Acadal og Actimo og Karina Burgdorff Jensen, der skriver PhD-afhandling om salg og salgsdialoger i samarbejde med Intenz. Se med her!

Har du genfundet motivationen efter ferien? Og hvad med dit team og organisation? En sløv start efter juleferien kan koste dyrt! Tag fat i os eller kik med her og få inspiration til, hvordan I bliver toptunet til 2018.

Læs artiklen Kickstart 2018 og kom blæsende ud af startboksen

DEL

Ønsker du at vide mere

Jes er stifter og partner i Intenz. Jes har arbejdet med udvikling af mennesker på alle niveauer og i de fleste brancher siden 1988.

Jes Graugaard – Partner
Tlf. +45 22 12 22 40
E-mail jes@intenz.com