Kultur

Kulturspillet – Gør læring og udvikling til en leg

Formålet med et kulturspil er, på en sjov, nærværende og uformel måde, at involvere ledere og medarbejdere i, hvordan kulturen skal være, for at det er sjovt og berigende at gå på arbejde samtidig med at vi skaber gode resultater.

Små børn bruger stort set al deres tid på at lege. Hvad tænker du på, når du fx hører brandnavnet LEGO? Udvikling, kreativitet, systematisk tankegang eller timevis af sjov med farverige klodser? Leg – udvikler fantasien og kreativiteten.Alt for lidt bruger vi leg i vores voksenliv og i virksomheder. Det samme middel, som vi ved giver læring og udvikling, og som er vigtige forudsætninger for at være konkurrencedygtige i markedet

Leg jer til en stærk kultur

Har alle et klart billede af, hvor det er nødvendigt at styrke, fastholde eller forbedre områder i jeres kultur? Hvis det står lidt uklart, vil det måske være en god idé, at lege det ind…

Sidder du i HR eller er du leder kan du bruge et kulturspil som et konkret kommunikations- og dialogværktøj til at motivere medarbejderne til udvikling og forbedring, og samtidig skabe en stærk implementering af forbedringsområder.

I kan udvikle jeres eget kulturspil eller bruge Intenz’ kulturspil, som indeholder:

  • Om kulturspillet (Formål, Lederens rolle, Spilleregler)
  • Spillekort
  • Handlingsplaner

Pris: Ét kulturspil koster 5.000 kr. Efterfølgende spil koster 500 kr. pr. spil.

DEL

Ønsker du at vide mere

Anne er konsulent i Intenz, hvor hun arbejder med projektledelse og kulturmålinger. Anne har en praktisk baggrund i ledelse samt en uddannelse som Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.

Anne Thornemann Johansen – konsulent
Tlf. +45 25 44 25 73
E-mail dar@intenz.com