Sæt fart på salget med de rigtige valg

Baseret på nyeste salgsforskning finder vi sammen med jer frem til, hvilken tilgang og salgsmetoder, der har størst effekt på jeres salgsresultater.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Salgsstrategi
  • Salgsproces og kunderejse 
  • Valg af de rigtige salgsmetoder 
  • Afklaring af nødvendige kompetencer i salgsstyrken
Dice

Undgå at salg bliver et numbers game

“Salg er et numbers game”. 

Hvor ofte har du hørt det i din tid som sælger? 

Det passer bare ikke – og det er på tide, at vi afliver myten om, at det bare handler om at banke på nok døre, indtil en af dem åbnes. 

Det er din strategi, der gør forskellen – ikke blot antallet af indsatser.

Tidligere ville en salgsorganisation vælge en enkelt salgsmetode, for så at implementere den i hele salgsorganisationen. Og måske var de heldige at ramme rigtigt, måske ikke. 

Heldigvis er vi i de seneste år (til dels pga. den øgede salgsforskning både i DK og globalt) blevet en hel del klogere.

Nu ved vi, at de fleste salgsorganisationer bør have 2-3 forskellige tilgange i spil på tværs af deres kunder og segmenter for at sælge effektivt. 

For de forskellige tilgange passer til bestemte salgssituationer, men ofte sker valg af salgsmetode ubevidst – og det har afgørende konsekvenser for resultaterne i salgsafdelingen. 

Det forandrer måden, I gør salg, fra at være et spørgsmål om at gøre mere, til at gøre det, som har størst effekt.

Bedre salgsresultater på 2 måneder med vores Sales Accelerate Framework

Slut med at opfinde den dybe tallerken. Med vores gennemtestede løsning baseret på dokumenterede metoder fra salgsforskning, kommer I fra strategi til bedre salgsresultater hurtigere og nemmere end forventet.

Vi arbejder blandt andre med