Salg

Performanceledelse

Når kursen er sat og strategierne lagt, handler det om at få sikret, at der er tid til ledelse. Tid er en af de største udfordringer for de fleste ledere, vi har arbejdet med – eller mere præcist, at prioritere tiden på ledelse er en udfordring for de fleste.

Hvorfor er det vigtigt at bruge tid på ledelse? Fordi god ledelse skaber gode resultater! Talrige studier har dokumenteret, at en leder der bruger tid på ledelse (og er god til det, men det er så en helt anden sag), får mere motiverede medarbejdere, der er passioneret for deres arbejde. Med udgangspunkt i virksomhedens mission, vision og værdier er det ledernes vigtigste opgave at sikre, at den overordnede strategi omsættes til handlinger, der så skaber gode økonomiske resultater.

For at det skal lykkes, kræver det, at organisationens ledere prioriterer tiden på ledelsesdiscipliner, der sikrer et højt engagement og motivation: der skal sættes mål, der inspirerer, der skal følges op og styres, der skal udvikles kompetencer og holdninger, og sidst men ikke mindst sikres optimale ressourcer.

Målet er klart. Med ledelse og prioritering af ledertid sikrer vi, at lederne;

  • Forstår effekten af god ledelse
  • Prioriterer ledelse højere
  • Får bedre tid til de rigtige lederopgaver
  • Øger medarbejdernes performance

Læs om vores værktøj Lederpuslespillet her, som er et af de værktøjer, vi bruger i vores ledelsesudvikling til at styrke ledere i prioritere tiden rigtigt.

DEL