Få adgang til 4 podcasts med den nyeste forskning i bl.a. salgsledelse, salgsdialoger og co-creation

Intenz sponsorerer Karina Burgdorffs ph.d.-afhandling om salgsdialoger – en afhandling, der forholder sig til den udvikling, der er sket i salget, bl.a. fordi digitalisering skaber disruption i salgsbranchen og dermed nye vilkår. Ofte er kunden næsten lige så velinformeret om produktet som sælgeren, og det stiller helt nye krav til salgsdialogen – og det er dét, Karina forsker i.

Hvilke podcasts får du:

Hvorfor ph.d. afhandling om salgsdialoger?

Podcasten går tæt på ph.d. stipendiat Karina Burgdorff Jensen fra Aalborg Universitet, som er den ene af kun 2 i Danmark, der forsker i salg. Den besvarer spørgsmål om, hvilke områder inden for salg, Karina forsker i, og formålet med disse.

Co-creation i salget

Podcasten besvarer først og fremmest spørgsmålet om hvad er co-creation, når vi snakker salg? Hvad der skal til for at bevæge sig i den retning – og ikke mindst hvad gevinsten ved at arbejde med co-creation i salget kan være.

Salgsledelse

Podcasten Salgsledelse giver dig nogle værdifulde insights fra den nyeste forskning i, hvad kravene til salgsledelse er – og hvordan I får sat en egentlig salgsfilosofi i spil i jeres organisationer.

Salgsdialoger – Servicesalg

Podcasten giver dig den nyeste forskning i, hvordan servicesalg – det lidt lettere salg – kan have stor gevinst af at kikke ind i selve salgsdialogerne. 

 

Udfyld formularen til højre og få vores podcasts.

Udfyld formularen, og få adgang til podcasts her