Få adgang til 4 podcasts med den nyeste forskning i bl.a. salgsledelse, salgsdialoger og co-creation

Intenz sponsorerer Karina Burgdorffs ph.d.-afhandling om salgsdialoger – en afhandling, der forholder sig til den udvikling, der er sket i salget, bl.a. fordi digitalisering skaber disruption i salgsbranchen og dermed nye vilkår. Ofte er kunden næsten lige så velinformeret om produktet som sælgeren, og det stiller helt nye krav til salgsdialogen – og det er dét, Karina forsker i.

Hvilke podcasts får du:

Salgsledelse

Podcasten Salgsledelse giver dig nogle værdifulde insights fra den nyeste forskning i, hvad kravene til salgsledelse er – og hvordan I får sat en egentlig salgsfilosofi i spil i jeres organisationer.

Co-creation i salget

Podcasten besvarer først og fremmest spørgsmålet om hvad er co-creation, når vi snakker salg? Hvad der skal til for at bevæge sig i den retning – og ikke mindst hvad gevinsten ved at arbejde med co-creation i salget kan være.

 

Salgsdialoger – Servicesalg

Podcasten giver dig den nyeste forskning i, hvordan servicesalg – det lidt lettere salg – kan have stor gevinst af at kikke ind i selve salgsdialogerne. 

 

Hvorfor ph.d. afhandling om salgsdialoger?

Podcasten går tæt på ph.d. stipendiat Karina Burgdorff Jensen fra Aalborg Universitet, som er den ene af kun 2 i Danmark, der forsker i salg. Den besvarer spørgsmål om, hvilke områder inden for salg, Karina forsker i, og formålet med disse.

Udfyld formularen til højre og få vores podcasts.

Udfyld formularen, og få adgang til podcasts her