Salg

Retning & Mening

I Intenz udvikler vi organisationer og ledere ud fra disciplinen visions- og værdibaseret ledelse. Vi tror på, at ledelse handler om at få mission, vision og værdier til at leve hos hver enkelt medarbejder, så de dagligt finder værdi og mening i det arbejde, de udfører.

Forudsætningen for, at man som leder kan udføre visions- og værdibaseret ledelse er, at man prioriterer sin ledertid rigtigt. Først dér har man mulighed for at afgøre, på hvilken måde, man ønsker varetage sin lederrolle.

Værdiledelse handler kort fortalt om at få mission, vision og værdier til at give mening for medarbejderne, så de oplever et overordnet formål med det arbejde, de udfører. Lysten til at være del af en succes er en stærk drivkraft for alle. Det er her, man strækker sig lidt længere, gør sig umage og giver alt, hvad man har. Fundamentet for at skabe stærke følelser er tanker og holdninger.

Når man som leder bruger værdierne som styringsværktøjer for sit lederskab, for de argumenter man fremfører og den inspiration, man finder og deler, vil man kunne sikre stærke tanker og holdninger – og dermed også stærke følelser i organisationen. Gevinsten er klar – øget performance og fantastiske resultater.

Lever værdierne i medarbejdernes tanker, følelser og handlinger, har vi rent faktisk mulighed for at få udbytte af at have værdier.

I vores arbejde med værdiledelse og herigennem mission, vision og værdier sikrer vi derfor:

  • Dyb indsigt i målet med at skabe en stærk kultur
  • Værktøjer til at skabe en stærk værdibaseret kultur

Vi deler ud – ganske gratis

At skabe inspirerende ledere, der overgår egne forventninger og styrker andre til at overgå deres forventninger til, hvad der er muligt, er en brændende passion for os i Intenz. Derfor vil vi gerne inspirere direktører, HR-direktører og ledere på, hvordan de kommer i mål på det – og vi deler ud af vores viden ganske gratis.

LÆS MERE OM SEMINARET HER

DEL