Podcast: Sådan får jeres organisation mere energi i hverdagen

Podcasten her giver dig et indblik i, hvordan det at tage ansvar og arbejde med fysisk og mental sundhed som arbejdsgiver kan skabe energi i hverdagen i hele organisationen. Lyt med og hør hvilke resultater Atea har skabt.

Morten S. Petersen

Morten S. Petersen

En af landets største IT-leverandører, Atea, har arbejdet med det HR-prisnominerede projekt ”Energi i hverdagen” det seneste år. Efter ét år med projektet er resultaterne blandt andet, at:

  • 33 % blevet mere aktive
  • 45 % har fået bedre kostvaner
  • 29 % har fået bedre søvnvaner

– og alt dette med det resultat, at 0 % af virksomheden har beklaget sig over, at arbejdsgiver er kommet med tilbud, der ellers kunne anklages for at udviske grænsen mellem arbejdsliv og privatliv. Men hvordan har de gjort det?

I Intenz bygger vores metode på sammenhængen mellem produktivitet og lykke – og derfor er vi generelt nysgerrige på alle de perspektiver, der berører de tiltag, som kan fremme de to følelser. Vi inviterede derfor Annette til Lyngby for at fortælle om Ateas projekt ”Energi i Hverdagen” med perspektivet på, hvordan Atea arbejder med både mental og fysisk sundhed. For der er ingen tvivl om, at et godt arbejdsliv med sunde fysiske og psykiske rammer sparker liv i vores lykkefølelser – og dermed også i vores produktivitet.

Introduktion til podcasten

Den mentale sundhed vil, ifølge World Health Organization, inden for en relativ kort fremtid blive et større problem end fysiske sygdomme. Til trods for at vi aldrig har været rigere som mennesker og samfund, er vi mere udfordret end nogensinde før på at skabe balance mellem produktivitet og lykke. Men hvad skal der til for, at virksomheder fremadrettet kan hjælpe med en balance mellem produktivitet og lykke? Vi kommer blandt andet ind på følgende emner

  • Hvad har produktivitet og lykke at gøre med sundhed?
  • Når digitalisering både fremmer og hindrer produktivitet og lykke
  • Berøringsangst og hensynsbetændelse

Så hvis du tænker, at du gerne vil skabe mere energi i jeres hverdag – så lyt med lige her:

Medvirkende: Partner i Intenz, Morten Petersen & HR-direktør i Atea, Annette Otto.

Varighed: Ca. 25 minutter.