Kan noget så godt være gratis?

Inspirationsseminarer

Hvert år hiver mere end 500 erhvervsfolk 2-4 timer ud af deres hverdag og henter ny inspiration på Intenz’ gratis seminarer.

Gå på opdagelse her og tilmeld dig et eller flere af vores seminarer. Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud.

Om kort tid er vi klar med efterårets seminarprogram – hvis du ønsker besked om,  hvornår vi åbner op for tilmeldinger til vores seminarer, så tilmeld dig vores nyhedsmail.

Aktuelle seminarer

Neuro Science Leadership

Hvad sker der når vores urhjerner møder ”moderne” ledelse – taler vi overhovedet samme sprog?

Nogle gange er der bare ting, der virker fantastisk med nogle medarbejdere og helt umuligt med andre medarbejdere. Hvorfor er der så stor forskel? Og hvad har din underbevidsthed som leder med det at gøre?

Sønderborg: 15. maj 2019 kl. 9.00-12.00
København Ø: Nye datoer er på vej
Aarhus: Nye datoer er på vej

 

Forandringsledelse & transformation

I vores moderne samfund har vi efterhånden vænnet os til at forandringer sker omkring os i højt tempo. Men nogle gange møder vi en større forandring – en transformation. Det kan være nye systemer og processer, ERP eller SAP, ny organisering, sammenlægninger & fusioner mv.

Og det er vores urhjerne ikke gearet til!

Århus: 23. maj 2019 kl. 08.30-11.30
København Ø: Nye datoer er på vej

Eksekvering – nøglen til succes

Strategien er lagt – hvad skal der til for at blive blandt de 10% der over-performer på deres strategi?

Når vi sætter vores mål og lægger planer kan vi i øjeblikkets begejstring være temmelig ambitiøse med, hvad vi kan nå… og overkomme. For det er ikke kun tid det handler om. Det er også hjernekapacitet.

 

København Ø: 28. maj 2019 kl. 13.30-16.30
Århus: Nye datoer er på vej

Kundeloyalitet kræver kundekultur

4 ud af 5 kunder er klar til at betale mere for at få en god kundeoplevelse! Gælder det også dine kunder? Hvis ja, er det nok fordi I har udviklet en smidig kundekultur, hvor enhver kundehenvendelse gribes og håndteres på tværs af afdelinger – uden at kunden oplever andet end enkel og god service. Lyder det som jer – eller lyder det som ønsketænkning?

Århus: 18. juni 2019 kl. 08.30-11.30
København Ø:  Nye datoer er på vej

10 myter om salg til det offentlige marked

Er det sandt, at det tager (for) lang tid at lukke et salg til det offentlige? Og at salg til stat og kommune er lig med langsommelige udbudsprocesser og træge beslutningsgange?

Bliver dine sælgere utålmodige undervejs i disse salg? Eller har du ganske enkelt fravalgt offentlige kunder – selv om du ved, at potentialet er stort? 

Aarhus: 4. juni 2019 kl. 9.00-12.00
København Ø: 6. juni 2019 kl. 9.00-12.00

Er din virksomhed rustet til fremtidens medarbejdere?

Hør hvordan du og din virksomhed imødegår det hastigt skiftende arbejdsmarked i forhold til både at tiltrække, fastholde og udvikle nøglemedarbejdere. Både branding-, ledelses- og rekrutteringsmæssigt.

På seminaret får du 4 specialisters bud på, hvordan din virksomhed kan vinde kampen om medarbejdernes gunst… og fastholde dem.

Aarhus: 11. juni 2019 kl. 9.00-12.00
København Ø: 12. juni 2019 kl. 9.00-12.00

Salgsledelse i en digital tidsalder

Kunder i dag er ofte velforberedt og udfordrende. Alle har adgang til masser af information om din ydelse, så I møder en helt anderledes kvalificeret køber – meget senere i købsprocessen. Han har allerede truffet 57% af beslutningen, så sælger får meget mindre tid sammen med kunden – og det ændrer sælgers rolle markant! Så hvis du ikke har trænet sælgerne i den opgave – ja, så er du allerede bag ud på point.

København Ø: 20. juni 2019 kl. 08.30-11.30
Århus: 
Nye datoer er på vej
Sønderborg: Nye datoer er på vej

3 salgskonferencer: Gør dit salg klar til 2020

Ny forskning vender op og ned på alt det, du vidste om kunder og salg. Hør hvordan du kommer ind i kampen, når Intenz og EGN afholder 3 salgskonferencer i Odense Congres Center baseret på helt ny forskning i salg.

Under titlerne: De kompetente kunder, Den sælgende organisation og Salgsledelse & kultur klæder de dig på til at løfte din salgsorganisation med ind i en ny virkelighed. Tilmeld dig inden 24. april og få Early bird-tilbud!

Odense: 24. maj, 6. sep og 15. nov 2019

Det komplekse B2B-salg

Ved du, at der i dag er involveret i gennemsnit 6,8 beslutningstagere i et B2B-køb? Og her taler vi vel at mærke ikke kun om personer – det kan også være 6,8 enheder som fx lande, afdelinger eller funktioner, hvor der i hver enhed igen vil være flere influenter. Det betyder øget kompleksitet, og en fordoblet beslutningstid. Derfor er sælgers vigtigste opgave i dag at opnå konsensus i købscentret – til jeres fordel. Genskab overblikket på Intenz’ 3 timers inspirationsseminar…

København Ø: Nye datoer er på vej
Århus: Nye datoer er på vej

Performancekultur

I en ægte performancekultur er der en høj grad af glæde OG produktivitet. Og det kan ses på bundlinjen! Tør du analysere hvor stor indvirkning det har på bundlinjen i din virksomhed? Stærk konkurrence, stigende krav til effektivitet og øget forandringshastighed gør en stærk performancekultur til et afgørende konkurrenceparameter.

København Ø: Nye datoer er på vej
Århus: Nye dateor er på vej