MORGENKURSUS Tirsdag den 24. oktober kl. 8.30-9.30

Fra fokus på KPIer til fælles identitet som drivkraft

Med Mads Olsen, Intenz
Målgruppe: C-level, ledere og HR
Varighed: 55 minutter

Fra fokus på KPIer til fælles identitet som drivkraft

Kender du det, når KPIer stjæler spotlightet? Det sker ofte, fordi vi arbejder målrettet på at nå vores mål. Men i mellemtiden fortsætter organisationens adfærd ned af samme vej, som den altid har gjort.

Og her ligger udfordringen. 

I mange organisationer tager KPIer al opmærksomheden, mens den egentlige nøgle til succes langsomt går tabt — nemlig den adfærd, der gør det muligt for os at nå vores KPIer. 

I stedet skal KPIer bruges som et kompas, der guider vores handlinger og sætter den rigtige retning for adfærden. Adfærden i hele organisationen. 

Derfor er det ikke nok, at hver afdeling sidder med deres egne KPIer uden forståelse for det store billede. Vi skal spille sammen, for samarbejdet spiller en langt større rolle i dagens organisationer.

På vores næste morgenkursus dykker vi ned i, hvordan KPIer (når de anvendes rigtigt) er et fantastisk værktøj til at lede adfærd og give mening til det, vi gør. Ikke kun for ledelsen, men for alle i organisationen.

Vi kommer blandt andet omkring:

Der er begrænset antal pladser på 30 deltagere — så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Det begrænsede antal skyldes, at vi til online workshoppen gerne vil skabe dialog og erfaringsudveksling.

Tilmelding

Det siger andre