Salgsledelse der skaber forandring

Vi hjælper salgsledere med at tage salget til næste niveau gennem sparring og træning, så de kan være værdifulde sparringspartnere for sælgerne, og har færdighederne i at drive salg på tværs af afdelinger og funktioner som er nøglen i fremtidens salg.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Kortlægning af salgsledernes kompetencer 
  • Udvikle kompetencer i salgsledelse, bl.a. salgskultur, målstyring og engagement af sælgere
  •  Train-the-trainer: Lær selv at udvikle sælgernes salgsfærdigheder
  • Træning, værktøjer, øvelser og sparring på, hvordan salgsledere skaber fremtidens salgsorganisation og sælgere
Salgsledelse

Hvordan vi leder salget, afgør resultaterne

Udvikling af salgsledelse er en af de investeringer, der skaber den største effekt på salgsresultaterne, fordi salgsledernes rolle er helt afgørende for ændret adfærd hos salgsstyrken. 

Hvilken tilgang til salgsledelse der løfter salget, afhænger i høj grad af typen af salg og typen af sælgere. 

Eksempelvis harmonerer kortsigtede salgsmål og fokus på antallet af møder meget dårligt med Co-Creation salg, fordi der i tilgangen er behov for et mere langsigtet fokus. 

Det stiller krav til at salgsledere ved, hvilken tilgang til salgsledelse der er mest effektiv, og at de har færdigheder i at lede netop den type salg. 

Herudover er der en bred vifte af kompetencer en salgsleder bør mestre: Styre salget gennem overblik og forståelse for jeres salgsplatform, kompetencer i at udvikle sælgernes viden, engagement, færdigheder og effektivitet i salg, finde og fastholde de rigtige talenter og skabe en stærk salgskultur. 

Og vi kunne blive ved.

Vi arbejder blandt andre med