Mød Intenz

Flere organisationer, der er værd at investere i

Vi har ét mål: At skabe flere organisationer, der er værd at investere i. For det er det, fremtiden kalder på. Skal vi skabe fremtiden sammen?
intenz_D4A9988

Fremtidens vindere

Vi investerer vores tid, penge, energi, idéer, faglighed og menneskelighed i virksomheder og organisationer. Hver eneste dag.

Det stiller store krav til den enkelte virksomhed. For hvordan skaber du en virksomhed, som er værd at investere i? Som mennesker har lyst til at investere i – uden at drive rovdrift på sig selv?

De virksomheder, der formår at skabe en organisation, som mennesker vil investere sig selv i, er fremtidens vindere.

Og det handler om mere og andet end flotte resultater.

Mission

We empower people and communities to go beyond when it really matters

Vision

A world with more organizations worth investing in

Values

Passion – Professional – Performance – Perspective – Pioneer

Mere end resultater

Vi skal skabe resultater sammen – men det er ikke nok. Det handler om mere end det. Vi skal skabe bæredygtig udvikling af jeres organisation på en måde, hvor mennesket er med. Det hele menneske.

Vi skal trives og have det sjovt undervejs. Ellers er målet ligegyldigt. Mennesker, der er glade og har det godt, skaber bedre resultater. Det viser forskningen. Klart.

Skal jeres organisation være værd at investere i – også i fremtiden? Så skal I have det hele menneske med.

Spørgsmålet er: Hvordan bliver I mere værd at investere i? Så hjælper vi jer med at finde derhen – hvad enten vejen går gennem udvikling af salget, bedre ledelse eller en stærkere kultur.

De indsigter, vi lever af

Vi lever af vores hoveder. Formentlig ligesom jer. Derfor er vi opmærksomme på, hvad vi putter ind i dem. Hos Intenz er vi altid i udvikling. Vi er evigt nysgerrige på vores felt og læser bøger, artikler og den nyeste forskning, som vi omsætter til praksis, håndgribelige redskaber og konkrete tiltag. Det er i vores blod.

Vi suger ny viden og nye indsigter til os – for det er dem, vi lever af. 

Det er dem og vores +20 års erfaring, vi bringer i spil, når vi hjælper jer over målstregen. Og det gør vi.

Mød Intenz holdet

Camma Åstrøm-Andersen

Camma er partner i Intenz og var med til at etablere virksomheden i 2002. Hun har siden 1997 arbejdet med udvikling af virksomheder og er involveret i både salg, kunde- og udviklingsprojekter.

Tlf. +45 22 12 22 60
Send e-mail

Jes Graugaard

Jes er stifter og partner i Intenz. Han har arbejdet med udvikling af mennesker på alle niveauer og i stort set alle brancher siden 1988.

Tlf. +45 22 12 22 40
Send e-mail

Mads W. Olsen

Mads er partner i Intenz, hvor han har været ansat siden 2008. Han har arbejdet med salg og udvikling af mennesker på alle organisatoriske niveauer siden 1998.

Tlf. +45 22 12 22 34
Send e-mail

Morten S. Petersen

Morten er partner og har været ansat hos Intenz siden 2007. Han trækker på mere end 20 års erfaring med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere.

Tlf. +45 22 12 22 57
Send e-mail

Rasmus Åradsson

Rasmus er partner i Intenz og var med til at etablere virksomheden i 2002. Han har arbejdet med udvikling af virksomhedskultur, ledelse og salg i 20 år.

Tlf. +45 22 12 22 41
Send e-mail

Camilla Visted Andersen

Camilla er projektleder med ansvar for målinger i vores processer og har arbejdet hos Intenz siden 2017. Hun er uddannet cand.scient.soc. i sociologi med speciale i socialpsykologi og HR fra Aalborg Universitet.

Tlf. +45 25 44 25 78
Send e-mail

Charlotte Kemp Clément

Charlotte er koordinator i Intenz og er et naturligt omdrejningspunkt for vores kontor i Lyngby. Charlotte har mange års erfaring inden for kundeservice, salgssupport og procesoptimering.

Tlf. +45 30 10 40 00
Send e-mail

Claus Lautrup

Claus er konsulent og har arbejdet med udvikling og træning af organisationer i mere end 15 år. Han har erfaring som Global Coporate Trainer inden for Pharma og har erfaring med udvikling af organisationer på tværs af brancher.

Tlf. +45 22 24 59 02
Send e-mail

Dennis Harløv Madsen

Dennis har gennem mange år arbejdet med salg og har stærk erfaring i værdiskabende processer hos kunderne. I Intenz har Dennis primært fokus på at udvikle kunderelationer samt bidrage til analysearbejdet i kundeprocesser.

Tlf. +45 26 27 16 48
Send e-mail

Lars Lykke

Lars er konsulent og arbejder med udvikling og coaching af ledere og teams på alle niveauer. Han har arbejdet på tværs af flere brancher i ind- og udland.

Tlf. +45 25 44 25 74
Send e-mail

Lars Johannsen

Lars er seniorkonsulent og har været hos Intenz siden 2004. Han har et solidt fundament med mange års erfaring med træning af sælgere og ledere i alle brancher. Kulturprocesser og -målinger er også et af Lars’ stærke kort.

Tlf. +45 22 12 22 42
Send e-mail

Gitte Riis Axelsen

Gitte er koordinator i Intenz og det centrale omdrejningspunkt på vores kontor i Aarhus. Gitte varetager HR-området og har mange års erfaring inden for marketing og kommunikation.

Tlf. +45 25 44 25 76
Send e-mail

Maiken Piester-Stolpe

Maiken er hos Intenz projektleder i vores analyseteam. Hun er uddannet Cand.San. fra Roskilde Universitet og brænder for at skabe trivsel, performance og udviklking i organisationer.

Tlf. +45 40 88 25 52
Send e-mail

Mille A. Marlo

Mille er konsulent, der understøtter vores processer inden for ledelse og kultur. Hun har en MSc i IBM fra UoW i London og medbringer erfaring fra arbejde med både danske og internationale virksomheder. Desuden har hun arbejdet med HR i en international virksomhed.

Tlf. +45 25 44 25 72
Send e-mail

Michael Kaalby Mortensen

Michael er partner i Intenz og har ansvaret for vores marketing og Customer Experience. Han er uddannet cand.merc i strategi, organisation og ledelse og har bred erfaring på tværs af brancher.

Tlf. +45 25 44 25 70
Send e-mail

Michael Raahauge

Michael er konsulent og har arbejdet med salg, ledelse og strategi i mere end 25 år. Ud over at have været adm. direktør og Salgsdirektør i flere selskaber har han været ekstern lektor ved Aarhus Universitet i 20 år.

Tlf. +45 81 40 37 85
Send e-mail

Morten Hagen

Morten er partner og har været hos Intenz siden 2013. Han har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i over 10 år – bl.a. som eliteserie- og landstræner i ishockey.

Tlf. +45 22 12 22 96
Send e-mail

Rasmus Faber Studstrup

Rasmus er partner og har arbejdet med udvikling og træning af salgsorganisationer siden 2015. Han har erfaring som VP for salg indenfor Software as a service og har erfaring med udvikling af salgsorganisationer på tværs af brancher.

Tlf. +45 31 22 20 24
Send e-mail

Severin Bertel Kristensen

Severin er projektleder hos Intenz, hvor han er en af nøglepersonerne når processer er understøttet af digital læring. Han har erfaring med projektledelse, blended learning, medieproduktion og kommunikation.

Tlf. +45 22 12 22 46
Send e-mail

Rasmus Larsen

Rasmus Larsen er partner i Intenz og har siden 2009 arbejdet med udvikling af organisationer, ledere og sælgere i både danske og internationale virksomheder.

Tlf. +45 22 12 22 55
Send e-mail

Steffen Vestergaard

Steffen er juniorkonsulent og understøtter vores processer inden for kommerciel udvikling. Han er blandt de første fra den helt nye cand.merc. i salg og marketing fra Aalborg Universitet og har sideløbende arbejdet med salg i både B2B- og B2C-organisationer på tværs af flere brancher.

Tlf. +45 31 44 38 26
Send e-mail

Happy - kontorhund

Happy's vigtigste opgaver er at minde os om at lege, gå tur og tage en pause.

Associerede partnere

Mads Winther

Mads er associeret partner og har 20 års erfaring med salgsledelse og implementering af salgsstrategi. Han har arbejdet med udvikling af mennesker og salg på alle niveauer og i stort set alle brancher.

Tlf. +45 20 14 71 72
Send e-mail

Associerede samarbejdspartnere

Jesper Schwartz

Jesper har 15 års erfaring fra corporate HR, særligt med fokus på udvikling af ledere, ledelsessparring og teams. Derudover har Jesper solid erfaring med design af HR-arkitekturen og konceptudvikling.

Tlf. +45 21 25 93 98
Send e-mail

Christina Lund-Jacobsen

Christina har 20 års erfaring som ekstern og intern konsulent. Senest som Head of Learning i et af verdens største medicinalvirksomheder.

Tlf. +45 51 56 08 50
Send e-mail

Claus Allerup

Claus har mange års erfaring fra både danske og udenlandske virksomheder – og har undervist mere end 7.000 mennesker. Claus fokus i processer er på kultur og adfærd inden for ledelse samt kommunikation mellem mennesker

Tlf. +45 40 50 36 39
Send e-mail

Mads Elk

Mads har i mere end 20 år hjulpet virksomheder med at nå deres mål inden for ledelse, samarbejde, salg, motivation og kommunikation. Mads arbejder desuden som netværks-direktør i vidensnetværket F5.

Tlf. +45 24 88 86 18
Send e-mail

Hvilke forandringer skal vi skabe sammen?

Adfærd er handlinger. Handlinger er kultur. Kultur spiser strategi til morgenmad. Kontakt os og fortæl, hvilke forandringer I gerne vil skabe – så finder vi vejen sammen.