Hvilken forskel vil vi gøre i verden?

Når alt kommer til alt, er virksomheder mennesker. Mennesker, som på den ene eller anden måde investerer i virksomheden for at sikre dens succes. Og her snakker vi ikke kun om en monetær investering – det er meget mere end det. 

Det er investering af tid. Energi. Idéer. Ekspertise. Handlekraft. Samarbejde.

Det er den menneskelige investering, som driver værket.  

Og dét skal virksomheden gøre sig fortjent til.  

For i en verden fuld af muligheder kan medarbejderen tage investeringen til nabo-virksomheden, investoren kan tage checken med til den innovative start-up og kunderne kan vælge at købe hos konkurrenten.  

Mission + Vision + Værdier

Derfor er det vores mission at gøre organisationer stærkere, at udvikle og forandre medarbejdere og puste nyt liv i, eller transformere,  strukturer og praksisser og dermed udvikle det fundament, virksomheden bygger på. 

Vi vil skabe samarbejde mellem mennesker på tværs, og hjælpe dem med at nå endnu længere, når det virkelig betyder noget. Vi vil udvikle og træne organisationer, så mindset og færdigheder ikke er barrieren for at nå i mål, men drivkraften til at skabe resultater og succes langt over forventning, 

Det er dét perspektiv på organisationsudvikling, du vil møde, når du vælger at samarbejde med Intenz. At vi ikke blot går målrettet efter at optimere organisationers performance, men lægger mindst lige så meget arbejde i at intensivere menneskelig adfærd og skabe organisationer, som gør sig fortjent til investeringen. 

Som kunde, leverandør og medarbejder vil du opleve en stærk kultur i Intenz. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med et stærkt værdisæt definerer de vores kultur.  

Mission
We empower people and communities to go beyond when it really matters

Vision
A world with more organizations worth investing in

Values
Perspective /  Performance  /  Professional  /  Passion  /  Pioneer

Medarbejdere

Camma Åstrøm-Andersen

Camma er partner i Intenz og var med til at etablere virksomheden i 2002. Hun har siden 1997 arbejdet med udvikling af virksomheder og er involveret i både salg, kunde- og udviklingsprojekter. 

Tlf. +45 22 12 22 60
E-mail caa@intenz.com

Jes Graugaard

Jes er stifter og partner i Intenz. Han har arbejdet med udvikling af mennesker på alle niveauer og i stort set alle brancher siden 1988.

Tlf. +45 22 12 22 40
E-mail jes@intenz.com

Mads W. Olsen

Mads er partner i Intenz, hvor han har været ansat siden 2008. Han har arbejdet med salg og udvikling af mennesker på alle organisatoriske niveauer siden 1998.

Tlf. +45 22 12 22 34
E-mail mwo@intenz.com

Morten S. Petersen

Morten er partner og har været ansat hos Intenz siden 2007. Han trækker på mere end 20 års erfaring med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere.

Tlf. +45 22 12 22 57
E-mail msp@intenz.com

Rasmus Åradsson

Rasmus er partner i Intenz og var med til at etablere virksomheden i 2002. Han har arbejdet med udvikling af virksomhedskultur, ledelse og salg i 20 år.

Tlf. +45 22 12 22 41
E-mail rar@intenz.com

Anne Thornemann Johansen

Anne har siden 2015 været konsulent hos Intenz, hvor hun arbejder med kulturprocesser, kulturmålinger og undervisning i salg og service.

Tlf. +45 22 12 22 35
E-mail ajo@intenz.com

Camilla Visted Andersen

Camilla er projektleder med ansvar for målinger i vores processer og har arbejdet hos Intenz siden 2017. Hun er uddannet cand.scient.soc. i sociologi med speciale i socialpsykologi og HR fra Aalborg Universitet.

Tlf. +45 25 44 25 78
E-mail cva@intenz.com

Charlotte Kemp Clément

Charlotte er koordinator i Intenz og er et naturligt omdrejningspunkt for vores kontor i Lyngby. Charlotte har mange års erfaring inden for kundeservice, salgssupport og procesoptimering.

Tlf. +45 30 10 40 00
E-mail ckc@intenz.com

Gitte Riis Axelsen

Gitte er koordinator i Intenz og det centrale omdrejningspunkt på vores kontor i Lystrup. Gitte varetager HR-området og har mange års erfaring inden for marketing og kommunikation.

Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com

Lars Johannsen

Lars er seniorkonsulent og har været hos Intenz siden 2004. Han har et solidt fundament med mange års erfaring med træning af sælgere og ledere i alle brancher. Kulturprocesser og -målinger er også et af Lars’ stærke kort.

Tlf. +45 22 12 22 42
E-mail laj@intenz.com

Michael Mortensen

Michael er konsulent og arbejder primært med kultur- og ledelsesudvikling, målinger og salg. Han er uddannet cand.merc i strategi, organisation og ledelse og har bred erfaring på tværs af brancher.

Tlf. +45 25 44 25 70
E-mail mmo@intenz.com

Morten Hagen

Morten er konsulent og har været hos Intenz siden 2013. Han har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i over 10 år – bl.a. som eliteserie- og landstræner i ishockey.

Tlf. +45 22 12 22 96
E-mail mha@intenz.com

Rasmus Faber Studstrup

Rasmus er konsulent og har arbejdet med udvikling og træning af salgsorganisationer siden 2015. Han har erfaring som VP for salg indenfor Software as a service og har samtidigt erfaring med udvikling af salgsorganisationer på tværs af brancher.

Tlf. +45 31 22 20 24
E-mail rst@intenz.com

Rasmus Larsen

Rasmus Larsen er konsulent i Intenz og har siden 2009 arbejdet med udvikling af organisationer, ledere og sælgere.

Tlf. +45 22 12 22 55
E-mail rll@intenz.com

Severin Bertel Kristensen

Severin er projektleder hos Intenz, hvor han er en af nøglepersonerne når processer er understøttet af digital læring. Han er uddannet cand.mag. i oplevelsesøkonomi og har erfaring med projektledelse, blended learning, medieproduktion og kommunikation.

Tlf.+45 22 12 22 46
E-mail sbk@intenz.com

Associerede partnere

Mads Winther

Mads er associeret partner og har 20 års erfaring med salgsledelse og implementering af salgsstrategi. Han har arbejdet med udvikling af mennesker og salg på alle niveauer og i stort set alle brancher.

Tlf. +45 20 14 71 72
E-mail maw@intenz.com

Associerede samarbejdspartnere

Jesper Schwartz

15 års erfaring fra corporate HR, særligt med udvikling af ledere, ledelsessparring og teams.  Design af HR-arkitekturen og konceptudvikling

Tlf. +45 21 25 93 98
E-mail jsc@intenz.com

Christina Lund-Jacobsen

Christina har 20 års erfaring som ekstern og intern konsulent. Senest som Head of Learning i et af verdens største medicinalvirksomheder.  

Tlf. +45 51 56 08 50
E-mail clj@intenz.com

Kim Tingleff Bruun

Lang erfaring fra de største virksomheder, i DK og internationalt med salgsledelse. Udvikling af strukturer og systemer der understøtter salgsprocesser og værktøjer.

Tlf. +45 21 70 01 51
E-mail kbr@intenz.com

Claus Allerup

Lang erfaring fra både danske og udenlandske virksomheder – og har undervist mere end 7.000 mennesker. Underviser med fokus på kultur og adfærd inden for ledelse samt kommunikation mellem mennesker

Tlf. +45 40 50 36 39
E-mail cal@intenz.com

Mads Elk

Han har i over 20 år hjulpet virksomheder med indenfor ledelse, samarbejde, salg, motivation og kommunikation.  Mads arbejder desuden som Netværksdirektør i vidensnetværket F5.

Tlf. +45 24 88 86 18
E-mail mel@intenz.com