Short'n sweet: 10 minutter

Skab flere salgsmuligheder med winrooms

I hjertet af enhver salgsorganisation er jagten på salgsmuligheder. Vi vil gerne have flere salgsmuligheder — og helst kontinuerligt, så vores sælgere konstant har en god salgspipeline.

Men hvordan når vi dertil? Winrooms, et ideelt værktøj til at spotte og udvikle salgsmuligheder i fællesskab.

Ofte ser vi, at salgsorganisationer har styr på salgsstrategi og salgskultur, men at der mangler en klar struktur og faste processer til at øge kvaliteten og sikre fokus i salgsarbejdet.

Her kommer winrooms ind i billedet ved at skabe en fast procedure, så I rent faktisk får spottet og udviklet på jeres salgsmuligheder — og kan skabe endnu flere.

I videoen forklarer Rasmus Åradsson, hvorfor winrooms er så effektive, og hvordan de kan hjælpe jer til at få leads. Rasmus deler også et samarbejde med en af vores kunder fra analyseproces til færdigt koncept.

Se med og få inspiration til, hvordan winrooms kan løfte jeres salg.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.