17. juni kl. 9.00-10.00

Webinar: Sådan træner I jer til mere salg

Vi ved alle, at for at være i eliten, skal vi hele tiden udvikle vores færdigheder. Det er en naturlig del af fx professionel sport, uddannelse mv. 

Den rigtige træning er forskellen mellem godt og fantastisk i salg og service. Ustruktureret eller manglende træning betyder fald i lukkeraten på 20%, mens struktureret, vedvarende træning øger lukkeraten med 10%. Der er altså stort potentiale, men det tænker vi, du allerede ved. 

Så spørgsmålet er, når nu der er så god effekt af regelmæssig udvikling, hvorfor er det så sådan en stor udfordring at få det sat i gang? Lidt provokerende kunne man spørge: Hvor tit træner i? Er det reel træning eller er det i højere grad en løs snak om produkter eller kunder? 

Vi kan se, at udfordringen oftest handler langt mere om “Hvordan man træner?” end “Hvorfor der skal trænes?”. 

Derfor får du på webinaret en struktureret tilgang til at skabe udvikling, uden det kræver forberedelse, uden du skal bryde hjernen for at opfnde træningsøvelser og uden modstand fra deltagere. 

Emner du kan høre om på webinaret:

  • Hvad er forskellen på udvikling, træning og dialoger?
  • Hvordan opbygger man et udviklingskoncept? 
  • Hvordan gør man træning og udvikling til en vane? 
  • Hvad er effekten af regelmæssig udvikling? 
  • Hvordan kommer I i gang?

Efter seminaret får du mulighed for at modtage en gratis startpakke med en introvideo til den ansvarlige for træning, gennemtestede træningsøvelser og effektvurdering.

Uanset om du deltager på webinaret eller bliver forhindret, vil du få tilsendt optagelse af webinaret, hvis du tilmelder dig. 

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret fyldt med tiltag, som kan styrke dit salg på kort og lang sigt.

Derfor skal du deltage

Intenz leverer dedikerede, præcise og brugbare modeller til direkte integration i din salgskultur og i dine strategiske modifikationer til brug i en travl og hektisk hverdag. Jeg kan varmt anbefale Intenz, hvis du ønsker at opnå resultater.”
Martin Grauballe
Product Manager, LogodanIT A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia

Best selling authors, award winning researchers and keynote speakers