Sådan skaber I en kultur med psykologisk tryghed

Som leder handler det om at skabe en kultur, hvor det føles sikkert at stille spørgsmål, udtale sig, fremsætte ideer og påpege fejl. Uden frygt for at blive nedgjort eller ydmyget.

På den måde opnår I øget kreativitet, bedre performance, gladere medarbejdere og højere engagement. Og det påvirker resultaterne positivt hele vejen rundt.

Se med og få indblik i:

  • Hvad er psykologisk tryghed — og hvorfor er det vigtigt at arbejde med?
  • Hvad kendetegner teams med høj grad af psykologisk tryghed?
  • Hvordan kan du som leder øge graden af psykologisk tryghed i dit team?
  • Konkrete værktøjer og modeller til at teste tilstedeværelsen af psykologisk tryghed i dit team og til at optimere arbejdet med psykologisk tryghed
To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.