Sådan skaber I en kultur med psykologisk tryghed

Som leder handler det om at skabe en kultur, hvor det føles sikkert at stille spørgsmål, udtale sig, fremsætte ideer og påpege fejl. Uden frygt for at blive nedgjort eller ydmyget.

På den måde opnår I øget kreativitet, bedre performance, gladere medarbejdere og højere engagement. Og det påvirker resultaterne positivt hele vejen rundt.

Se med og få indblik i:

  • Hvad er psykologisk tryghed — og hvorfor er det vigtigt at arbejde med?
  • Hvad kendetegner teams med høj grad af psykologisk tryghed?
  • Hvordan kan du som leder øge graden af psykologisk tryghed i dit team?
  • Konkrete værktøjer og modeller til at teste tilstedeværelsen af psykologisk tryghed i dit team og til at optimere arbejdet med psykologisk tryghed
Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.