Ledelse

Eksekvering – nøglen til succes

Strategien er lagt – hvad skal der til for at blive blandt de 10% der over-performer på deres strategi?

Du får svar på:

  • Hvorfor fejler nogle strategier – og hvorfor er andre succesfulde
  • Hvad er Sense of Urgency og hvordan skaber du den
  • Hvilke værktøjer giver dig en høj grad af eksekvering
  • Hvordan bruger du balanceret målstyring
  • Hvordan skaber du mål med mening


Lidt mere om indholdet:

Sult i paradis – Sense of Urgency
Sult og Sense of Urgency er en forudsætning for eksekvering. Sense of Urgency er, når vi har et stærkt og brændende ønske om at nå et mål – kombineret med en høj grad af vigtighed og en stærk følelse af, at det haster – det er nu, og vi eksekverer med det samme!

Statistikken viser at 10% får mere ud af strategien end forventet – det er dem der skaber Sense of Urgency. 70% fejler på strategien – på grund af brændende platform eller selvtilfredshed i organisationen. Men hvordan skaber du så Sense of Urgency – og omgående eksekvering?

Nedbryd det til delmål der inspirerer og giver mening
Tanker skaber følelser. Følelser skaber handlinger, der igen skaber resultater. Vi vil inspirere dig på, hvordan du arbejder med at nedbryde de overordnede mål efter vores model – balanceret målstyring – det sikrer dig både Sense of Urgency og eksekvering.

Skab de rette Must Wins – og få en teknik til at skabe forståelse og mening for de mål, I sætter. Men hvor mange mål kan man reelt arbejde med og nå på én gang. Det løfter vi sløret for på seminaret.

”Jeg kan lave nok så mange gode strategier, men hvis jeg ikke har mine ledere og min organisation med mig lykkes vi ikke. Det har Intenz hjulpet mig med”

René Fleischer

COO , Brenntag Nordic

DEL

Tilmeld dig seminaret Eksekvering – nøglen til succes

Vælg dato og sted

Du er velkommen til at tage én eller flere af dine kollegaer med. Det kræver blot, at der oprettes endnu en tilmelding med din kollegas oplysninger.

Hvad fik dig til at tilmelde dig?

Med Intenz Mail modtager du værdifuld viden og bliver inspireret på dine interesser. Du vil modtage Intenz Mail, når vi har et, der rammer det område, du har valgt. Du får også muligheden for at blive inviteret til inspirerende arrangementer.

Ønsker du at vide mere

Gitte er koordinator i Intenz og har mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation. Kompetencer Gitte bruger som ansvarlig for Intenz’ inspirationsseminarer.

Gitte Riis Axelsen – Koordinator
Tlf. +45 25 44 25 76
E-mail gra@intenz.com