Brug 3 timer på at blive en bedre leder.

Bliv inspireret til at øge salget, styrke ledelsen og udvikle kulturen i din virksomhed. Deltag i vores seminarer; det koster ikke noget – til gengæld er værdien høj.

Se alle seminarer herunder

Intenz Seminarer forår 2020

Skab effektive forandringer - brug hjernen … rigtigt

Når der sker forandringer i en organisation, opstår der ofte modstand rundt omkring i hjørnerne. Nogle medarbejdere lufter deres frustrationer, andre lukker sig inde i sig selv, og andre igen kan være svære at afkode. Men der er ingen tvivl: Tingene er ikke, som de skal være. På seminaret lærer du, hvordan du undgår at vække frygt i forandringsprocesser og i stedet får hjernen som medspiller.

Datoer

København Ø

19. mar

09.00-12.00

AARHUS

1. apr

13.00-16.00

Få din salgsproces alignet med kunderejsen & opnå større succes i salget

Kunderejsen har ændret sig markant over de seneste år, og ikke mindst digitaliseringen betyder, at man som sælger har langt færre muligheder for at påvirke beslutningstagere og influenter inden de vælger at købe. Det kræver en skarp prioritering i salgsstrategien, segmentering og en gentænking af, hvordan I skal sælge til kunderne. Med andre ord hele jeres salgsfilosofi.

Datoer

København Ø

26. feb

09.00-12.00

AARHUS

17. mar

13.00-16.00

København Ø

31. mar

09.00-12.00

Få besked om nye seminarer

Vil du være sikker på at høre om vores nye seminarer, så tilmeld dig her. Vi udvider løbende listen med pop-up seminarer og får nye dato’er på de eksisterende seminarer.