Brug 3 timer på at blive en bedre leder.

Bliv inspireret til at øge salget, styrke ledelsen og udvikle kulturen i din virksomhed. Deltag i vores seminarer; det koster ikke noget – til gengæld er værdien høj.

Se alle seminarer herunder

Intenz Seminarer forår 2020

Få din salgsproces alignet med kunderejsen & opnå større succes i salget

Kunderejsen har ændret sig markant over de seneste år, og ikke mindst digitaliseringen betyder, at man som sælger har langt færre muligheder for at påvirke beslutningstagere og influenter inden de vælger at købe. Det kræver en skarp prioritering i salgsstrategien, segmentering og en gentænking af, hvordan I skal sælge til kunderne. Med andre ord hele jeres salgsfilosofi.

Datoer

AARHUS

3. feb

13.00-16.00

København Ø

26. feb

09.00-12.00

Minimér modstand mod forandringer - få alle med

Forandringer i en organisation medfører ofte uro og frustration, men hvad er det egentlig, der sker? Hvorfor er der nogen medarbejdere, der kæmper imod, og hvorfor er det så vanskeligt at få alle til at trække i samme retning? Deltag på vores 3-timers seminar og bliv inspireret.

Datoer

København Ø

30. jan

09.00-12.00

Få tingene til at ske - omsæt strategi til adfærd

Strategier, road maps og planer – der bliver tænkt, men bliver der handlet? I rigtig mange virksomheder er det vanskeligt at få eksekveret de mange initiativer, der bliver igangsat. De klassiske udfordringer er mangel på tid, fokus – og hjernekapacitet. Vi inviterer på 3 timers inspirationsseminar, hvor du får konkrete værktøjer med hjem og et indblik i, om vores metoder til eksekvering af strategier er noget for dig.

Datoer

Aarhus

29. jan

09.00-12.00

København

3. feb

09.00-12.00

Få besked om nye seminarer

Vil du være sikker på at høre om vores nye seminarer, så tilmeld dig her. Vi udvider løbende listen med pop-up seminarer og får nye dato’er på de eksisterende seminarer.