Hiv 3 timer ud af hverdagen og bliv inspireret på salg, ledelse og kultur.

Gå på opdagelse her og tilmeld dig et eller flere af vores seminarer. Det koster dig kun din tid – og de 500 erhvervsfolk der deltager hvert år siger den er godt givet ud.

Se alle seminarer herunder

Intenz Seminarer 2019

Performancekultur

I en ægte performancekultur er der en høj grad af glæde og produktivitet. Og det kan ses på bundlinjen! Tør du analysere hvor stor indvirkning det har på bundlinjen i din virksomhed? Stærk konkurrence, stigende krav til effektivitet og øget forandringshastighed gør en stærk performancekultur til et afgørende konkurrenceparameter.

Datoer

København Ø

11. DEC

08.30-11.30

Forandringsledelse & transformation

I vores moderne samfund har vi efterhånden vænnet os til at forandringer sker omkring os i højt tempo. Men nogle gange møder vi en større forandring – en transformation. Det kan være nye systemer og processer, ERP eller SAP, ny organisering, sammenlægninger og fusioner mv. Og det er vores urhjerne ikke gearet til!

Datoer

Aarhus

12. Nov

08.30-11.30

Neuro Science Leadership

Hvad sker der når vores urhjerner møder ”moderne” ledelse – taler vi overhovedet samme sprog? Nogle gange er der bare ting, der virker fantastisk med nogle medarbejdere og helt umuligt med andre medarbejdere. Hvorfor er der så stor forskel? Og hvad har din underbevidsthed som leder med det at gøre?

Datoer

Kolding

31. Okt

08.30-11.30

Sønderborg

28. Nov

09.00-12.00

Value Creation i BtB salget

Ved du, at der i dag er involveret i gennemsnit 6,8 beslutningstagere i et BtB-køb? Og her taler vi vel at mærke ikke kun om personer – det kan også være 6,8 enheder som fx lande, afdelinger eller funktioner, hvor der i hver enhed igen vil være flere influenter. Det betyder øget kompleksitet, og en fordoblet beslutningstid. Derfor er sælgers vigtigste opgave i dag at opnå konsensus i købscentret – til jeres fordel.

Datoer

København Ø

8. Nov

08.30-11.30

Salgsledelse i en digital tidsalder

Kunder i dag er ofte velforberedt og udfordrende. Alle har adgang til masser af information om din ydelse, så I møder en helt anderledes kvalificeret køber – meget senere i købsprocessen. Han har allerede truffet 57% af beslutningen, så sælger får meget mindre tid sammen med kunden – og det ændrer sælgers rolle markant! Så hvis du ikke har trænet sælgerne i den opgave – ja, så er du allerede bag ud på point.

Datoer

Aarhus

28. Nov

08.30-11.30

København Ø

3. Dec

08.30-11.30

Kundeloyalitet kræver kundekultur

4 ud af 5 kunder er klar til at betale mere for at få en god kundeoplevelse! Gælder det også dine kunder? Hvis ja, er det nok fordi I har udviklet en smidig kundekultur, hvor enhver kundehenvendelse gribes og håndteres på tværs af afdelinger – uden at kunden oplever andet end enkel og god service. Lyder det som jer – eller lyder det som ønsketænkning?

Datoer

Aarhus

30. OKT

08.30-11.30

Kolding

27. nov

08.30-11.30

Eksekvering – nøglen til succes

Strategien er lagt – hvad skal der til for at blive blandt de 10% der over-performer på deres strategi? Når vi sætter vores mål og lægger planer kan vi i øjeblikkets begejstring være temmelig ambitiøse med, hvad vi kan nå… og overkomme. For det er ikke kun tid det handler om. Det er også hjernekapacitet.

Datoer

København Ø

20. Nov

08.30-11.30

Aarhus

10. Dec

08.30-11.30

Få besked om nye seminarer

Vil du være sikker på at høre om vores nye seminarer, så tilmeld dig her. Vi udvider løbende listen med pop-up seminarer og får nye dato’er på de eksisterende seminarer.