Hiv 3 timer ud af hverdagen og bliv inspireret på salg, ledelse og kultur.

Gå på opdagelse her og tilmeld dig et eller flere af vores seminarer. Det koster dig kun din tid – og de 500 erhvervsfolk der deltager hvert år siger den er godt givet ud.

Se alle seminarer herunder

Intenz Seminarer 2019

Performancekultur

I en ægte performancekultur er der en høj grad af glæde og produktivitet. Og det kan ses på bundlinjen! Tør du analysere hvor stor indvirkning det har på bundlinjen i din virksomhed? Stærk konkurrence, stigende krav til effektivitet og øget forandringshastighed gør en stærk performancekultur til et afgørende konkurrenceparameter.

Datoer

København Ø

11. DEC

08.30-11.30

Salgsledelse i en digital tidsalder

Kunder i dag er ofte velforberedt og udfordrende. Alle har adgang til masser af information om din ydelse, så I møder en helt anderledes kvalificeret køber – meget senere i købsprocessen. Han har allerede truffet 57% af beslutningen, så sælger får meget mindre tid sammen med kunden – og det ændrer sælgers rolle markant! Så hvis du ikke har trænet sælgerne i den opgave – ja, så er du allerede bag ud på point.

Datoer

København Ø

3. Dec

08.30-11.30

Eksekvering – nøglen til succes

Strategien er lagt – hvad skal der til for at blive blandt de 10% der over-performer på deres strategi? Når vi sætter vores mål og lægger planer kan vi i øjeblikkets begejstring være temmelig ambitiøse med, hvad vi kan nå… og overkomme. For det er ikke kun tid det handler om. Det er også hjernekapacitet.

Datoer

Aarhus

10. Dec

08.30-11.30

Få besked om nye seminarer

Vil du være sikker på at høre om vores nye seminarer, så tilmeld dig her. Vi udvider løbende listen med pop-up seminarer og får nye dato’er på de eksisterende seminarer.