Video: Skab toppræstationer ved at forstå hjernes følesystem

Picture of Mads W. Olsen

Mads W. Olsen

Følelsesmæssig intelligens er en faktor, som adskiller fantastiske ledere fra middelmådige, fordi fantastiske ledere er i stand til at påvirke menneskers følelser i organisationen i en retning, som er fremmende for produktivitet, konkurrencedygtighed og toppræstationer.

Ledere der forstår, hvordan man påvirker følelser, har derfor banet vejen til at skabe toppræstationer.

Det der er interessant i forhold til følelser er at det hele udspringer i vores centralnervesystem.  Det vil sige, hvis man forstår nogle af de forskellige mekanismer, der udløser biokemien, så kan man rent faktisk skabe og påvirke følelserne.

Der findes tre systemer, som konkurrerer om “pladsen” i vores hjerne. Hør mere om dem i videoen.

To-sidder-og-snakker_gradient

Brug for et skub i den rigtige retning?

Book 45 minutters online sparring, hvor vi sammen kigger ind i disciplinen ledelse og får sat det i perspektiv til jeres virkelighed og behov. 

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud. 

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.