Sign op til vores Toolbox for ledere

Her inviteres du indenfor i et gratis univers af læringsvideoer inden for 5 høj-aktuelle temaer, invitationer til webinarer, invitationer til VIP-events, gratis adgang til online platform, hvor du kan dygtiggøre dig med dit team el. kolleger.

Og du bliver løbende opdateret med aktuelle videoer, værktøjer og inspiration.

Forstå dine mennesker

Forudsætningen for at gøre sig fortjent til at opnå positiv indflydelse på sine medarbejdere og få dem til at følge dig er at forstå dem bedre, end de forstår sig selv – og handle på den forståelse du har. Her er 3 spændende vinkler og handlingsstrategier på menneskelige mekanismer, som du kan reflektere over.

Grøn & sort bane

Se denne video, der giver dig indblik i sammenhængen mellem tanker, følelser, adfærd og resultater, og få inspiration til at bringe dig selv i en tilstand, hvor du får den mest optimale indflydelse på dine medarbejdere. Du får konkrete idéer til, hvordan du kan få ting til at ske ved at aktivere motivation og drivkraft i dit team.

SCARF - Hjernens trusselssystem

Hvilke kemiske systemer påvirker menneskers følelsesmæssige tilstand? Se videoen og få indsigt og idéer til at styrke dit lederskab. 

EDSO - God kemi i hjernen

Hvordan sikrer du dig bedst muligt, at du ikke aktiverer andre menneskers trusselssystem? Se videoen og få indsigt og idéer til at styrke dit lederskab. 

Få fuld adgang til lederens Toolbox

  • Gratis univers af læringsvideoer inden for 5 høj-aktuelle temaer
  • Invitationer til webinarer og VIP events
  • Gratis adgang til online platform, hvor du kan dygtiggøre dig med dit team el. kolleger
  • Toolboxen bliver løbende opdateret med aktuelle videoer, værktøjer og inspiration

Udfyld formularen herunder og få fuld adgang til lederens toolbox. Fyldt med tiltag, som kan styrke dit lederskab på kort og lang sigt.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret fyldt med tiltag, som kan styrke dit salg på kort og lang sigt.

morten_h_kontakt_150x150

Morten Hagen

Tlf. +45 22 12 22 41

Vi arbejder blandt andre med

Gør som 6.068 andre og få perspektiv på hverdagen