Empower jeres ledere til at eksekvere strategien

Ingen strategi uden forandringer og transformation. Det sætter store krav til ledelse. Krav som kun få ledere er klædt på til. 

Vi skal have forankret nye systemer, nye strukturer, nye processer og nye metoder i et stigende tempo, så vi kan fastholde konkurrencekraften. Vi skal have medarbejdere, der trives i forandringerne, ser formål og fortsat er produktive og glade. En krævende opgave – men der er lys forude.

Hvordan det kan lykkes langt ud over forventning, giver vi opskriften på her.

+10.000 ledere, 10 års erfaring og 1 sandhed om, hvorfor mange fejler med udvikling af ledere​.

Jeg har de sidste 10 klædt ledere og lederteams på til at realisere deres og virksomhedens potentiale. Det gør, at jeg ved nøjagtig, hvorfor transformationer glipper, og hvad der skal til for at de lykkes. 

Ledere har for lidt viden om, hvordan mennesker reagerer under forandringer, og oven i det også manglende færdigheder og værktøjer til at lede og skabe motivation.  

Evnen til at få teamet til at se et klart hvorfor og formål, arbejde med mål og strategi, udvikle den enkelte medarbejders færdigheder, føle høj grad af passion og glæde og samtidig få teamet til at spille sammen, er den nye norm for en god leder.  

Derfor ser jeg stress i stedet for passion, passivitet i stedet for handlekraft, og middelmådighed i stedet for excellence hos ledere og medarbejdere.  

Min drivkraft og mission ligger i at udvikle og hjælpe ledere til at skabe resultater, lykkes med transformationer, selv være i balance og ikke mindst tiltrække og fastholde de allerbedste medarbejdere. 

Kom i dybden med sammenhængen mellem succesfulde transformationer og ledelse

Kundehistorie

Sådan lykkedes CEO og ejer René Nielsen fra Trade Point med at skabe en stærk skalérbar forretning

Hemmeligheden bag succesfulde udviklingsprocesser er faktisk forholdsvis enkel – det er desværre bare de færreste der får startet rigtigt. Få indsigt i tilgangen du har brug for at lykkes her.

Vi giver virksomheden og ledere succes ved at:

Sikre alignment og eksekvering af mål, strategier og vision 
– Skabe stærke teams på alle niveauer
– Styrke samarbejdet på tværs af organisationen og i hele værdikæden
– Give ledere viden og færdigheder i at lykkes med forandringer og transformationer
– Styrke ledernes færdigheder i at håndtere mennesker, forskelligheder og hjernens mønstre
– Udvikle en stærk kultur, der tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere, kunder og investorer