For HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling

Vi inviterer på 3 timers inspirationsrus, hvor du får konkrete værktøjer med hjem og indblik i om vores metoder til eksekvering på strategier er noget for dig. 

Det får du svar på:

  • Hvorfor fejler nogle strategier – og hvorfor er andre succesfulde?
  • Hvad er Sense of Urgency og hvordan skaber du den?
  • Hvilke værktøjer giver dig en høj grad af eksekvering?
  • System 1 & 2 – hvad er det og hvordan arbejder du med det?
  • Hvordan bruger du balanceret målstyring?

Lidt mere om indholdet

Statistikker viser at 10% af virksomheder får mere ud af strategien end forventet – det er dem der skaber Sense of Urgency. 70% fejler på strategien – på grund af brændende platform eller selvtilfredshed i organisationen. Men hvordan skaber du så Sense of Urgency – og omgående eksekvering?

Nedbryd det til delmål der inspirerer og giver mening
Tanker skaber følelser. Følelser skaber handlinger, der igen skaber resultater. Vi vil inspirere dig på, hvordan du arbejder med at nedbryde de overordnede mål efter vores model – balanceret målstyring – det sikrer dig både Sense of Urgency og eksekvering – når målene tager hensyn til vores mentale kapacitet (system 1 & 2).

Skab de rette Must Wins – og få en teknik til at skabe forståelse og mening for de mål, I sætter. Men hvor mange mål kan man reelt arbejde med og nå på én gang. Det løfter vi sløret for på seminaret.

Jeg kan lave nok så mange gode strategier, men hvis jeg ikke har mine ledere og min organisation med mig lykkes vi ikke. Det har Intenz hjulpet mig med”
René Fleischer
COO, Brenntag Nordic

FAQ

Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud. I forbindelse med tilmeldingen tilmeldes du samtidig vores nyhedsmail. Du kan naturligvis altid rette eller tilbagekalde dit samtykke.

Ja, du er velkommen til at tage op til tre af dine kolleger med. Af hensyn til dynamikken i rummet, har vi et ønske om, at der max. deltager fire personer fra det samme firma. Af hensyn til persondataloven skal du og dine kolleger tilmelde jer individuelt, så den enkeltes navn, mail mm. fremgår.
I kan også vælge at afsætte en halv dag, hvor vi kommer til jer og holder et inspirationsoplæg om emnet. Så er det jer, der bestemmer deltagerantallet. Lyder det interessant? Så kontakt os på [email protected] – så ringer vi tilbage og aftaler nærmere ift. dato, sted og pris.

Vores seminarer afholdes i henholdsvis Aarhus og København Ø. Se hvilket seminar der afholdes hvor under det enkelte seminar.

Alle seminarer afholdes som udgangspunkt én gang i Aarhus og én gang i København i løbet af halvåret. Udvalgte seminarer afholdes ligeledes i Kolding.

Hold dig opdateret. Vi lancerer løbende nye seminarer i både Aarhus og København. Tilmeld dig vores nyhedsmail og følg os på LinkedIn. Her offentliggøres de nye seminarer som det første.

Dejligt du har lyst til at deltage!

Du tilmelder dig ved at klikke på det aktuelle seminar. Klik på den by og dato der passer dig bedst og udfyld til sidst dine oplysninger. Du er hermed tilmeldt. Vi ses!

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil vi meget gerne vide det i god tid på [email protected] – så en anden kan få glæde af pladsen.

Kontakt vores koordinator Charlotte Kemp Clément på Tlf. +45 30 10 40 00 eller [email protected]. Alle spørgsmål er velkomne.