For HR, top- og mellemledere, strategi- og forretningsudvikling.

Vi inviterer på 3 timers inspirationsrus hvor du får konkrete værktøjer med hjem og indblik i om forandringsledelse og transformation er noget for dig. 

Du får svar på:

  • Hvad sker der i vores hjerner, når vi står over for store forandringer?
  • Hvordan ”snyder” vi vores urhjerner og skaber succesfulde transformationer?
  • Tre niveauer af modstand – hvordan håndterer du som leder dem bedst?
  • Hvilke ledelsesværktøjer skal vi have på plads for at lykkes?

Lidt mere om indholdet

BUM – så gjorde vores hjerne lige modstand mod en forandring… igen! Vi ved det er vigtigt, nødvendigt, værdifuldt osv. osv., men alligevel styrer vores urhjerne os skarpt uden om forandringer. Så hvad kan vi som leder gøre for at komme uden om de helt automatiske reaktioner i hjernen? Og hvorfor er det så svært?

Vores hjerner fungerer – i mange henseender – stadig bare som vores urhjerne! For at spare energi og tid er vores hjerner designet til at elske vaner og til at blive i fastlåste mønstre. Derfor er forandringer ofte svære for det enkelte individ.

Hvordan gør vi det nemt? Det handler i første omgang om som leder at forstå, hvor modstanden kommer fra. Er det blot rationel modstand – jeg forstår det ikke; er det emotionel modstand – jeg kan ikke lide det; eller er det personrettet modstand – jeg har ikke tillid til dig!

Med forståelse for, hvor modstanden kommer fra kan vi bedre sætte ind på at håndtere modstanden. Og her kommer kommunikationen ind i spillet. Hvordan skærper du din ledelsesmæssige kommunikation, så eventuel modstand bliver afdækket og afværget på en god og ligeværdig måde.

Er det urhjernen, som har magten i din organisation? På seminaret får du konkrete værktøjer til at lede dine medarbejdere igennem næste forandring.

Yderst inspirerende seminar, hvor jeg gik hjem og nærmest var ærgerlig over at flere fra vores organisation var gået glip af dette seminar. På en meget enkel måde fik Intenz sat ord og begreber på, hvad der er afgørende i arbejdet med forandringsledelse. De “formler” jeg tager med derfra, er direkte anvendelige at arbejde med i hverdagen.”
Maria Frederiksen
HR Partner, Aarhus Havn

FAQ

Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud. I forbindelse med tilmeldingen tilmeldes du samtidig vores nyhedsmail. Du kan naturligvis altid rette eller tilbagekalde dit samtykke.

Ja, du er velkommen til at tage op til tre af dine kolleger med. Af hensyn til dynamikken i rummet, har vi et ønske om, at der max. deltager fire personer fra det samme firma. Af hensyn til persondataloven skal du og dine kolleger tilmelde jer individuelt, så den enkeltes navn, mail mm. fremgår.
I kan også vælge at afsætte en halv dag, hvor vi kommer til jer og holder et inspirationsoplæg om emnet. Så er det jer, der bestemmer deltagerantallet. Lyder det interessant? Så kontakt os på [email protected] – så ringer vi tilbage og aftaler nærmere ift. dato, sted og pris.

Vores seminarer afholdes i henholdsvis Aarhus og København Ø. Se hvilket seminar der afholdes hvor under det enkelte seminar.

Alle seminarer afholdes som udgangspunkt én gang i Aarhus og én gang i København i løbet af halvåret. Udvalgte seminarer afholdes ligeledes i Kolding.

Hold dig opdateret. Vi lancerer løbende nye seminarer i både Aarhus og København. Tilmeld dig vores nyhedsmail og følg os på LinkedIn. Her offentliggøres de nye seminarer som det første.

Dejligt du har lyst til at deltage!

Du tilmelder dig ved at klikke på det aktuelle seminar. Klik på den by og dato der passer dig bedst og udfyld til sidst dine oplysninger. Du er hermed tilmeldt. Vi ses!

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil vi meget gerne vide det i god tid på [email protected] – så en anden kan få glæde af pladsen.

Kontakt vores koordinator Charlotte Kemp Clément på Tlf. +45 30 10 40 00 eller [email protected]. Alle spørgsmål er velkomne.