For salgsdirektører, salgsledere og CEOs i både BtB- og BtC-virksomheder.

Vi inviterer på 3 timers inspirationsrus hvor du får konkrete værktøjer med hjem og indblik i om Salgsledelse i en digital verden er noget for dig. 

Det får du svar på:

  • Hvad skal dine sælgere kunne for at klare sig i den digitale tidsalder?
  • Hvad SKAL du som salgsledelse kunne nu og i nær fremtid?
  • Hvordan fordobler I effektiviteten i dialogen med kunderne?
  • Hvordan bygger I en værdiskabende bro mellem salg og marketing?
  • Hvordan skaber du en stærk træningskultur?

Lidt mere om indholdet

Salgsprocessen er under så stærk forandring ift. den digitale udvikling, at vi næsten kan garantere dig, at dine sælgere ikke er klar. Dine kunder har adgang til uendelige mængder af information om din ydelse – uanset om du sælger til fagfolk eller forbrugere. Gennemsigtigheden er derfor større, og I skal betragte køber som en kvalificeret modspiller, der forventer at blive hørt og mødt, dér hvor kunden er.

Og det er ofte, når kunden mentalt er hele 57% inde i beslutningen. Tidligere besøgte kunden i gennemsnit en BMW-forhandler 8 gange inden et køb – i dag er det tal reduceret til 1,7 i snit. Det giver jer langt mindre tid med kunden – og betyder, at I har indflydelse på under halvdelen af købsprocessen. Til gengæld giver det god mening at bygge en fast forbindelse mellem salg og marketing, så I tilsammen får større indflydelse – tidligere i processen.

Et digitalt mindset

Ekspedientens – eller ordremodtagerens – tid er forbi! Opgaven er snarere rådgivning og kvalificering af kundens beslutning. Gamle dyder som økonomisk argumentation, spørgeteknik og indvendingsbehandling er derfor meget relevante – men på et helt nyt niveau. Fx skal sælgerne være skarpe i at bruge de data og analyser, der er tilgængelige om kundens branche og virksomhed for at kunne give kunden nye indsigter og perspektiver i salgsprocessen.

Udløbsdatoen for “plejer” er fremskreden. I USA forventer man fx, at der vil være én million(!) færre sælgere i 2020. I er derfor oppe mod det, som hjernen hader allermest – forandringer! Så kast et blik på dine sælgere: Har de flyttet sig? Er de i gang? Eller er de slet ikke begyndt? Og har du sørget for, at de ved, hvad de skal gøre?

Det er altid en fornøjelse at deltage på Intenz’ inspirationsseminarer. Der er en god blanding af praktik og erfaring fra deltagerne på disse seminarer. Underviser var super inspirerende, motiverende og god til at skabe konkrete eksempler på teori i praksis”.
Bo Hesselberg Larsen
Bo Hesselberg Larsen

FAQ

Det koster dig kun din tid – og vores tilbagemeldinger siger, at den er givet godt ud. I forbindelse med tilmeldingen tilmeldes du samtidig vores nyhedsmail. Du kan naturligvis altid rette eller tilbagekalde dit samtykke.

Ja, du er velkommen til at tage op til tre af dine kolleger med. Af hensyn til dynamikken i rummet, har vi et ønske om, at der max. deltager fire personer fra det samme firma. Af hensyn til persondataloven skal du og dine kolleger tilmelde jer individuelt, så den enkeltes navn, mail mm. fremgår.
I kan også vælge at afsætte en halv dag, hvor vi kommer til jer og holder et inspirationsoplæg om emnet. Så er det jer, der bestemmer deltagerantallet. Lyder det interessant? Så kontakt os på [email protected] – så ringer vi tilbage og aftaler nærmere ift. dato, sted og pris.

Vores seminarer afholdes i henholdsvis Aarhus og København Ø. Se hvilket seminar der afholdes hvor under det enkelte seminar.

Alle seminarer afholdes som udgangspunkt én gang i Aarhus og én gang i København i løbet af halvåret. Udvalgte seminarer afholdes ligeledes i Kolding.

Hold dig opdateret. Vi lancerer løbende nye seminarer i både Aarhus og København. Tilmeld dig vores nyhedsmail og følg os på LinkedIn. Her offentliggøres de nye seminarer som det første.

Dejligt du har lyst til at deltage!

Du tilmelder dig ved at klikke på det aktuelle seminar. Klik på den by og dato der passer dig bedst og udfyld til sidst dine oplysninger. Du er hermed tilmeldt. Vi ses!

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil vi meget gerne vide det i god tid på [email protected] – så en anden kan få glæde af pladsen.

Kontakt vores koordinator Charlotte Kemp Clément på Tlf. +45 30 10 40 00 eller [email protected]. Alle spørgsmål er velkomne.