Undgå at lederne ser forskelligt på, hvad god ledelse er

Mads W. Olsen

Mads W. Olsen

Lost

En konkurrencedygtig virksomhed er kendetegnet ved flere ting – men én af de vigtigste er dygtige ledere, som kan få mennesker til at investere deres tid, energi og ekspertise i virksomheden.

Når vi som samlet organisation skal forstå, hvad der er på spil og navigere i det, så har vi brug for rigtig dygtige ledere, der kan skabe de gode dialoger rundt omkring i organisation.

Vores ledere skal hjælpe til en stærk fælles forståelse for, hvor vi er, hvor vi skal hen, og hvad det kommer til at kræve af os for at flytte os fra A til B, uanset hvad der er på spil.

I organisationer med mange ledere kan det medføre enorm kompleksitet, hvis lederne ser forskelligt på, hvad god ledelse er.

Ønsker vi at skabe en stærk organisation, så nytter det ikke noget, at vi har ledere der kommunikerer og agerer i 17 forskellige retninger.

Ofte møder vi:

  • Ledere der opfatter og håndterer samme situation vidt forskelligt 
  • Uenighed om prioriteter og ledelsesstil blandt lederne 
  • Ledergrupper som fremstår som enkeltpersoner fremfor et stærkt fællesskab 
  • Uklart billede af kravene til lederrollen

Lyder nogen af de her symptomer bekendt, bør du investere din tid i at se videoen, hvor vi går mere i dybden med, hvorfor det er vigtigt at skabe fælles forståelse for tilgangen til ledelse, og hvordan I kan komme i gang.

Alt for mange forsøg på at skabe bedre ledelse fejler og giver mere badwill end goodwill – både hos lederne og hos resten af organisationen. 

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi den viden, der skal til, for at sammensætte den mest effektfulde proces. 

Vi arbejder blandt andre med