AI og ledelse: Få succes med digital transformation

Ifølge en HBR-undersøgelse er de tre mest forventede resultater af AI-implementering øget produktivitet, effektivisering af rutineopgaver og højere engagement blandt ledere.

Men når det kommer til forandring, er mennesker vanedyr med tendens til at reagere negativt på nyt. Ofte opfattes forandring som forstyrrende, krævende og støjende, der gør den trygge hverdag mindre tryg.

Se med, og få indblik i:

  • Hvad I skal undgå, når I er under en digital transformation?
  • Hvordan I skal udvikle ledere for at skabe de bedste forudsætninger for succes med en digital transformation? 
  • Konkrete værktøjer til dig, som er en del af et lederteam.
  • Intenz´ plan for 2024
To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.