Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Culture Alignment analyse

I 9 ud af 10 ledergrupper er der mangel på alignment. Der er ikke et klart fælles billede af, hvor skal vi hen – og hvor er vi henne i dag. 

Hvis B er vores mål og A er vores udgangspunkt lykkes vi kun med at flytte os fra A til B, hvis vi i ledergruppen har den samme forståelse af begge. For hvordan kan vi sammen definere den adfærd, der skal flytte os i mål, hvis vi ikke er alignet på, hvilken adfærd det kræver? 

Med Culture Alignment analysen får du svar på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes.

Det får du:​​​

Processen er:

Udarbejdet af specialister ​

Analysen bygger på mere end 20 års data indsamlet gennem analyser i danske og internationale virksomheder på tværs af geografi, størrelse og branche. 

Vores erfaring i at skabe udvikling og flytte mennesker sammen med grundig validering af spørgsmål danner grundlaget for en spørgeramme, der viser en direkte sammenhæng til bundlinjen i virksomheden på over 95%.   

Normalt koster en analyse mange tusinde kroner alt afhængig af virksomhedens størrelse og dermed analysens omfang.  

Vi tilbyder analysen kvit og frit, fordi vi tror på, at vi kan levere så meget værdi, at du efterfølgende har lyst til at samarbejde med os på den ene eller den anden måde. 

Vi leverer en færdig analyse, så I efterfølgende kan begynde der, hvor gevinsten er størst holdt op imod indsatsen.

Få Culture Alignment analysen

Det siger andre