guide

Få “Lederens guide til en succesfuld forandringsproces”


Forandringsprocesser rimer i udgangspunktet på problemer. Mennesker er vanedyr, og nyt har det med at blive set som noget forstyrrende. Noget, der stiller krav, støjer og i det hele taget gør den trygge hverdag lidt mindre tryg.

Samtidig er forandringer ofte nødvendige for at udvikle en virksomhed – og i nogle tilfælde endda bare for at overleve i et marked, der udvikler sig i ekspresfart. Så hvordan får du som leder gjort dine medarbejdere til medspillere i forandringsprocesser?

Jeg hedder Morten Hagen og er konsulent i Intenz med mange års erfaring med blandt andet forandringsledelse, og jeg har skrevet “Lederens guide til en succesfuld forandringsproces”.

Hands-on guide til at sikre en succesfuld forandringsproces

Guiden går i dybden med forandringsprocessens forskellige faser, og jeg udfolder Unlock-Change-Relock-modellen, som er en hands-on tilgang til at overskue og drive en forandringsproces.

Vi kommer omkring alt fra at skabe en forståelse for behovet for forandring over vigtigheden af realistiske delmål til kunsten at brænde de rigtige broer – og en hel masse andet.

Når du har læst guiden, har du forhåbentlig følelsen af at stå med en velunderbygget, men u-akademiseret værktøjskasse, som du kan bringe i spil i din egen virkelighed.

Du kan hente guiden ved at udfylde formularen til højre på siden.